کتاب«صداقت و دولت در ایران معاصر» اثر مجید احمدی کچایی در پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تهیه و به همت نشر این پژوهشگاه به چاپ رسید.
«از نابهنگامی حیات تا سترونسازی خیال» نوشته محمدحسین دلال رحمانی از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد.
اکنون نزدیک به 45 سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته و گویا دوباره تقیزادهها، ملکم خانها و آخوندزادهها از انزوایی که انقلاب برای آنها درست کرده بود، برخاستند تا دود سیگار روشنفکریشان را در هوای آزاد ملت ایران، پراکنده کنند.
یک پژوهشگر تاریخ گفت: ملتی که به دنبال پیشرفت است، چارهای جز توجه به تاریخ ندارد؛ چرا که از این طریق میتواند نقاط قوت و ضعف خود را شناسایی کرده و استعدادها را کشف کند.
قابلیتهای استفاده از انرژی هستهای میتواند جایگاه علمی ـ فناوری ایران را در سطح جهانی بهطوری محسوس ارتقا داده و کشور را در نگاه واقعگرایان عرصه بینالمللی در زمره 30 دولت دارای فناوری غنیسازی قرار دهد.
نهضت مشروطه مجموعا حرکتی اعتراضی مرکب از نیروهای مختلف اجتماعی بود، برای همین بررسی این موضوع که هر یک از طیفها چه تاثیری بر جریان کلی مشروطه داشتهاند، ضروری به نظر میرسد.
دغدغه مرحوم دری وحدت قومی و استقلال کشور ما ایران در مقابل استعمارگران و نفوذ بود و همین باعث شد که مافیای سینمای دهه ۶۰ او را طرد و تحریم کند زیرا با ذائقه آنها جور نبود و او را خودی نمیدانستند.
نیکبخت نماد یک ایرانی تمام عیار بود که مانندش کم پیدا میشود با پایهگذاری نشر دیار کهن، اساس شریفی را پیریزی کرد که هم چون لشکری نیرومند برای ایران دوستان و آذربایجانیان عاشق ایران است،
۹ مرداد سال ۱۲۸۸ شمسی «شیخ فضلالله نوری» بالای دار سرافراز شد؛ جرمش اینکه مشروطهِ خالی نمیخواست و مشروطهِ مشروعه میخواست.
عضو فراکسیون اصلاحطلبان در مجلس ششم میگوید حمایت اصلاحطلبان از همتی در انتخابات اشتباه بود، همانگونه که حمایت از روحانی اشتباه بود.
کتاب «کار من بود»؛ چگونه مشروطه به کودتا ختم شد، نوشته محمد رحمانی به همت انتشارات «راه یار» چاپ و راهی بازار تشر شد.
در نخستین روزهای تیرماه سال ۱۲۸۷ شمسی ایرانیها خبرهای حیرتآوری شنیدند و دانستند که تبریز ننشسته است و نترسیده است و برخاسته است و جلوی استبداد به قیمت جان، مقاومت میکند.
کاراکتر روحانیت، از طلبهی فرنگ رفته تا مدرس تاریخ مشروطه و نواب، همیشه در عرصهی سینمای ایران با جذابیت بسیار بالایی همراه بوده است.
۸ خرداد سال ۱۲۸۶ شمسی نخستین شماره روزنامه «صوراسرافیل» منتشر شد. این اولین روزنامه ایران بود که در کوچه و بازار میفروختند؛ روزنامهای برای «مردم» بود و رسانهای برای آزادیخواهی بود.
شهید نجفی اصفهانی در جریان قیام تنباکو، فعالانه شرکت داشت و از آن پس اندیشه رفع عقب ماندگی و اصلاح کشور و رسیدن به استقلال سیاسی و اقتصادی، دغدغه اصلی وی تا پایان عمر بود.