محمدصادق کوشکی در «قرار سه شنبه ها» گفت: با نگارش این کتاب، اعتقادم به «قسمت» خیلی قوی شد. کار ما دانشگاهیان نوشتن است. انسان بعضی کارها را با قصد، نیت و دورخیز انجام میدهد؛ اما قصه این کتاب متفاوت است. دیدم این کتاب پاسخ سؤالی است که سؤال خیلیهاست. خیلی از افراد این سؤال را دارند اما معذب هستند که این سؤال را بپرسند، و سوال این است: «چرا مرگ بر آمریکا؟»
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران گفت: شرط پیشبرد مذاکرات باید حسننیت طرفهای اروپایی باشد که این حسننیت با صدور بیانیههای تهدیدآمیز و خشن علیه جمهوری اسلامی ایران سازگار نیست.
یک کارشناس مسائل سیاسی گفت: اینکه فردی وعدهای میدهد و آن وعده محقق نمیشود، به کل نظام آسیب میزند و مردم را نسبت به کل نظام بدبین میکند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: از منتخبان مجلس آینده توقع میرود که نگرانی مردم درباره ولنگاری فضای مجازی را جدی بگیرند و بکوشند فضای مجازی در کشور بومی شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران به ادعاهای مطرح شده در یک مستند اشاره کرد و گفت: آقایان سروش و کدیور حرفهایی میزنند که هیچ سندی برای آن ارائه نمیدهند.
معرفی حزبالله لبنان به عنوان همکار اصلی داعش و تحریک مردم و مقامات کشورهای عربی به ویژه عراق علیه حزبالله از دیگر محورهای تبلیغی رسانههای بینالمللی وابسته به آلسعود بشمار میآید. شاید این ادعاها برای مردم ایران مسخره و احمقانه به نظر برسد اما نظام سعودی این ادعاها را نه برای مردم ایران که برای دهها میلیون مردم عربزبان منطقه مطرح میکند.
محمدصادق کوشکی در پنجمین روز از بیستودومین نمایشگاه مطبوعات میهمان حلقهوصل بود و به سوالات ما پاسخ گفته است.
سید مسعود شجاعی طباطبایی گفت: ان شاء الله این کتاب فتح بابی برای گسترش هرچه بیشتر این نوع کارها با موضوعات و محتویاتی غنی باشد.
کوشکی با اشاره به اینکه این اتفاق از اول خیلی یارانهای نبوده و متکی به بازار جلو آمده است، گفت: به همین خاطر این اتفاق را مهمترین و فرهنگیترین اتفاق همه این سالها میتوانم بگویم. اتفاق فرهنگی یک زمان است که دولت باید به آن یارانه بدهد و یا یک فیلم بسازد و در صدا و سیما پخش کند و یا اینکه فیلمی بسازد و بعد به مردم بلیط نیمبها بدهد تا مردم بروند و فیلم ببینند مثل ملک سلیمان که نصف هزینههای آن هم بازگشت نکرد.
دستاندرکاران مراسم سعی کردهاند تمام و کمال به توصیه رهبر انقلاب گوش کنند و افطاری را هرچه سادهتر برگزار کنند. برای همین است که وقتی درِ ظرف یکبار مصرف غذا را با شور و شوق باز میکنی و به یک «عدسپلو»ی خشک و خالی برخورد میکنی اصلا متعجب نمیشوی!
کوشکی معتقد است: اگر آثار هنری ما مورد اقبال جامعه قرار نگرفته، به این خاطر است که این آثار واقعاً ایرانی نیستند و منطبق بر ارزشهای اخلاقی، دینی و ارزشهای انقلاب اسلامی خلق نشدهاند، مخاطبان ایرانی هم از آثار وامزده غربی استقبال نمیکنند و اتفاقاً هم کار خوبی میکنند که به سمت چنین آثاری نمیروند.