کتاب «و خدایی که در این نزدیکی است(پرسشهای فرزندم درباره خدا)» اثر مسلم گریوانی در ۲۷۱ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ چهارم رسید.
ما مقایسه میشویم تا هیچ گاه خودمان نباشیم. تا هیچ گاه درکی از خودمان نداشته باشیم. خودمان را نفهمیم. تا همیشه مصرف کننده باشیم.
بدترین و خطرناکترین چیزی که ممکن است خیلی از انسانها به آن عادت کنند و نادیدهاش بگیرند، همین وجود جهانی به این بزرگی و عظمت است! جهانی که سراسر نشانه است، نشانه و آیتهایی از وجود خالقشان...
الغرض، شاید در نگاه نخست خیلی متوجه ابعاد مختلف این تحدی قران کریم نشویم. اما باید ببینیم که مخالفان در این مورد ، حداکثر چه حرفی برای گفتن دارند؟ چطور میتوانند چنین معجزه ی آشکار و زنده ای را انکار کنند؟ یا از تمام اینها گذشته ، وقتی در برابر حقیقتی این گونه روشن تر از آفتاب قرار میگیرند ، چقدر لجاجت میورزند و چگونه به انواع و اقسام مغالطات و حتی جرزنی های بارز متوسل میشوند؟!
مدتها بود به دلیل مشغله های گوناگون، فرصت فعالیت در فضای مجازی را کمتر داشتم. یا اگرهم فرصتی دست میداد ، در گروههای اسلامی گفتگو و مناظره میکردم. از آن طرف (ظاهرا بعد از انتشار برخی از این گفتگوها در حلقه وصل) در برخی از گروه های دین ستیز و برانداز ممنوع الفعالیت شده بودم. (اصطلاحا میوت و سایلنت.) در باقی چنین گروه هایی نیز (به بهانه های مختلف) دیگر به ندرت کسی حاضر میشد مناظره رسمی کند.
این خیلی خوب است که امروز در فضای مجازی موضوعاتی مثل معاد زیر سوال میرود. بنده ملحدینی را که حداقل وجود این موارد را این قدر جدی گرفته اند که به آنها فکر کنند، بهتر از آدمهایی میدانم که رسما خوشان را بی ایمان نمیدانند، اما اصلا به این موارد حتی فکر هم نمیکنند! پس شاید بهتر است بدون هیچ مقدمه دیگری برویم سراغ بحث. اگر یادتان باشد، در یکی از گروه های اصلی اتئیست ها، یکی از افراد شبهه ای در مورد معاد مطرح کرده بود.
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن سالروز شهادت امام باقر علیهالسلام متن و فیلم این شرح حدیث را منتشر میکند که برای مشاهده فیلم این سخنرانی میتوانید به اینجا مراجعه کنید.
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد ارتباط داشتن با خدا مزایای ذهنی پایدار را فراهم میکند.
ارحم الراحمین نه تنها فرارکرده ها را فراموش نکرده بلکه به دنبالشان فرستاده که بیایند و از اول آغاز کنند.
بارها شاهد بودهايد كه غفلت از خاستگاه رزق چه هلاكتهايي را براي جوامع و افراد بهوجود آورده است و نه تنها در اصلاح زندگي خود طرفي نبستهاند بلكه برعكس؛ در جهت هلاكت خود تلاش نمودهاند.اينها همه و همه سبب شد كه بنده وظيفة خود بدانم سلسله بحثهاي «جايگاه رزق انسان در هستي» را خدمت عزيزان عرضه بدارم و به جدّ اميدوارم اگر با عزمي محكم نسبت به آن برخورد شود از بسياري از حيلههاي شيطان خود را رهانيدهايم و قدمي بسيار اساسي در سلوك اليالله برداشتهايم.