روزنامه نیویورک تایمز نوشته که مسلمانان فرانسه ناگزیرند در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که با رقابت مکرون و مارین لوپن به عنوان دو نامزد نهایی درحال برگزاری است، میان «بد و بدتر» یکی را برگزینند.
افراطیون اصلاح طلب نگرانند که دولت بانیان مشکلات موجود را کنار بگذارد. این در حالی است که بانیان گرانی و حامیان دلالان و مخالفان خودکفایی، نباید جایی در دولت داشته باشند.
جریان اصلاحات اینگونه وانمود می کند که آمریکا برای تفاهم با ایران و دست برداشتن از دشمنی، بی قرار است و لحظه شماری می کند و این ایران است که فرصت را از دست می دهد.
اندیشه سیاسی امام، حکومت در عصر حاضر، از جهت شکل و محتوا بر سه اصل قابل جمع استوار است؛ ۱- جمهوری اسلامی ۲- مردمسالاری دینی ۳- اسلام سیاسی. آیا شما به این معتقدید؟
رئیسجمهور به تازگی در اظهاراتی مدعی شده تصویب لوایح مرتبط با FATF ارتباطی با تحریمهای ایران نداشته و مستقلاً میتواند اثر مثبتی بر اقتصاد ایران داشته باشد.
خشم "محسن آرمین" از احتمال پیروزی "نامزد مقتدر" در انتخابات سال ۱۴۰۰ موجب تناقضگوییهای عجیبی از سوی این رجل اصلاحطلب شده است.
اصلاحطلبی جامعهمحور تلاشی است برای پر کردن بزرگترین خلأ اصلاحات یعنی نزدیکی بیش از حد به قدرت و غفلت از بطن جامعه یا تلاشی پوپولیستوار است برای بازگشتی دوباره به عرصه قدرت با لباس و رنگی دیگر؟
گروهی متشکل از ثروتمندترین و قدرتمندترین افراد جهان و اعضای خانوادههای سلطنتی را تصور کنید که سالی یکبار جمع میشوند و درباره مسائل مهم دنیا تصمیم میگیرند. اصلاً چنین گروهی وجود دارد؟
۷۷ چهره اصلاحطلب با امضای بیانیهای درباره آشوبهای اشرار در روزهای اخیر، ضمن حمله به حافظان نظم و امنیت کشور، خواستار برخورد با نیروهای انتظامی و امنیتی شدهاند.
دولت آقای روحانی از سال ۹۵ تاکنون ۹۰ درصد دستورات FATF را اجرا کرده است اما این مسئله نه تنها هیچ گشایشی در مبادلات بانکی و تحریم ها ایجاد نکرده، بلکه در این حوزه مشکلاتی را نیز به وجود آورده است.
وبگاه باشگاه والدای روسیه در گزارشی نوشت، با توجه به افول نفوذ غربیها و پایان سریع هژمونی آنها، گروه ۷ باید به دنبال یافتن نقشی جدید در دنیای نوین کنونی باشد.
دبیر کل سازمان ملل متحد در سخنرانی افتتاحیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد از حرکت کشورها به سمت یکجانبهگرایی ابراز نگرانی کرد.
پیام فضلی نژاد با بیان اینکه ما به نوعی «سرمایهداری رفاقتی» در سیستم و ساختار دولت رسیده ایم گفت: این سیستم حتی آبروی لیبرالیسم و تکنوکراسی را هم برده است.