فردی که از وی با عنوان "طراح جنجال املاک نجومی" یاد میشود اخیراً در یک دروغ تازه مدعی شد که حاکمیت نظام از اصل انقلاب دور شده است!
یک پنت هاوس ۸۵۰ متری در نیاوران به قیمت ۴۷۰ میلیارد تومان برای فروش عرضه شده که نرخ هر متر مربع آن ۵۵۲ میلیون تومان است.
مهدی چمران گفت: اقتصاد شهری، مسائل فرهنگی و اجتماعی، مسائل خدماتی و عمرانی از وظایف شهرداری است؛ اما مسائل خدماتی و عمرانی شهر به عنوان فرمان اول، در دوره ششم قرار خواهد گرفت.
یک سلبریتی فضای مجازی به تازگی در یک پست اینستاگرامی نوشت: ایرانیها "قومِ غم" هستند و روزگارشان را با غروب آغاز و با غروب تمام میکنند!
یک متهم فتنه 88 درباره "انتخابات 1400" ابراز کرده است: مردم و بخش زیادی از فعالان سیاسی نسبت به اثربخشی صندوق رأی تردید دارند!
اگر احزاب اصلاح طلب در کنار اشخاص تاثیرگذار این جریان در کنار هم بنشینند و از تمامی ظرفیت های خود استفاده کنند، باید یک اسم واحد روی آن جمع گذاشته شود.
رییس کمیته اقتصادی و تنظیم مقررات شورای شهر تهران به بهانه نشست خبری دوباره موضوع واگذاری املاک در شهرداری تهران را مطرح کرد. این موضوع در روزهای اخیر دوباره مورد توجه جریان اصلاحطلب قرار گرفت.
با اظهارات رئیسدیوان محاسبات مبنی بر وجود حقوقهای نجومی در شرکتهای نسل ۲ و ۳ و همچنین اظهارات یک نماینده مجلس درباره حقوق یک میلیاردی، ۳۰ نفر در یک شرکت دولتی، موضوع حقوقهای نجومی دوباره داغ شد.
"جریان چپ" با مشاهده کارنامه بد خود و برای فرار از پذیرش مسئولیت؛ مدعی شده است که هماکنون نه در اکثریت مجلس حضور دارد و نه در دولت!
مهدی چمران رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران در گفتوگو با ایرانصدا گفت: بحث املاک نجومی را برای به حاشیه بردن حقوقهای نجومی درست کردند.
جدید ترین اثر موسسه اومافیلم ، با نام «مردم نامحرم اند» که به کارگردانی تورج کلانتری و امیر منیری ، با موضوع «شفافیت» ساخته شده ،در دانشگاه شهید بهشتی رونمایی خواهد شد .
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: شورای هماهنگی اقتصادی سران سه قوه تا چه زمانی قرار است تداوم یابد، بسیاری از تصمیمات نیاز به قانونگذاری دارد که مجلس در رأس امور از آن بیخبر است.
برنامه «جیوگی» فردا شب با موضوع فیشها و املاک نجومی به روی آنتن شبکه دو سیما میرود.
آیا فرامین یا دستوراتی از قبیل آنچه که مرسوم است و بارها و بارها در این سی و اندی سال حیات انقلاب اسلامی صادر شده، مفاسد دیرپا و اقتصادی مالی را ریشه کن و یا دست کم تهدید کرده؟! آیا تا کنون حتی یک کاوش بی قید و بارِ تیزبینانهِ شجاعانه مصلحت نشناسانه جهت بررسی و ارزیابی کامیابی ها و ناکامی های هریک از این فرامین واحکام مبارزاتی صورت گرفته؟!