یادمان باشد برای کودک و نوجوان ایرانی، در مقابله با مسی و رونالدو، در برابر هجوم نابرابر فرهنگی به رویینتنها، به زندهها، به آنانی که نزدیک ما هستند و با ما زندگی میکنند، نیاز داریم.
سی و یکم اردیبهشت هر سال برای ورزش ایران یادآور کوچ یکی از پهلوانان نامی کشتی است که ۶ سال قبل برای همیشه با زندگی وداع کرد. مردی که هنوز عنوان پهلوان باشی ایران را در اختیار دارد.
رسول خادم، کمیل قاسمی، حسن رحیمی و احسان لشکری از عنوانداران مسابقات جهانی و المپیک به صورت ناشناس با حضور در سیستان و بلوچستان به کمک مردم سیلزده رفتهاند.
حسن رحیمی و احسان لشکری به همراه تعدادی از پیشکسوتان کشتی در روستاهای محروم و دورافتاده زاهدان حضور یافتند.
تنگناهای مالی، خلیل عقاب را به زادگاهش فرستاد و عجب اینکه او در زادگاه خویش هم روزگار خوشی ندارد و در ٩٦ سالگی همچنان دوران رنج و محنت را از سر میگذراند.
کیهان آن زمان مینویسد: «تختی حدود ساعت 11 از خانه خارج میشود و به هتل آتلانتیک میرود. مدیر هتل در این باره میگوید: «علت آمدنش را پنهان کرد فقط گفت: "دیر وقت است و الان موقع رفتن به خانه نیست." ساعت 8 صبح 17 دی که وارد هتل شدم چشمم به اتومبیل بنز سبز رنگ نمره شیراز تختی افتاد که یک چرخش پنچر بود. مستخدم را به اتاقش فرستادم جوابی نداد. تلفن زدم جواب نداد. مجبور شدم به کلانتری اطلاع بدهم.»
مجموعه نه جلدی رخصت مرشد، قصههای پهلوانی نوشته خسرو آقایاری با هدف کشف و بازآفرینی بسیاری از پهلوانیها و جوانمردیهای پهلوانان ایران زمین و برای بازخوانی حکایتهایی از زندگی پهلوانان ایرانی تألیف شده است.