ضیافت افطاری سازمان سینمایی در حالی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، و بسیاری از سینماگران در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد که محمد خزاعی از تدوین سیاستهای تولیدی سازمان سینمایی در سال 1403 خبر داد.
جمال شورجه نمونه مبرهن سینماگری است که در طول حدود ۴ دهه فعالیت حرفهای در سینما و تلویزیون، تراز انقلابی و جهادی خود را حفظ کرد و هیچگاه از این مسیر عقلانی و ایدهآل عدول نکرد.
جمال شورجه معتقدست سینما هرچه دارد از انقلاب دارد و حالا نوبت سینماگران و هنرمندان است که به کمک انقلاب بیایند و زیر بال و پر آن را بگیرند.
نادر طالبزاده وقتی فهمید چمدانش در آن سفر ربودهشده و حتی وقتی فهمید اطلاعات لپتاپش را تخلیه و آن را به ویروسهای رایانهای آلوده کردهاند به ذهنش هم خطور نکرد موردحمله بیولوژیک قرار گرفته است و عوارضی مثل سرفههای خونینش، دلیلی فراتر از آلودگی هوای تهران دارد.
فیلم سینمایی غریب که به تازگی اکران شده به مقطعی از زندگی شهید محمد بروجردی بعد از انقلاب اسلامی و سالهای ۵۸ و ۵۹ میپردازد.
آیین اختتامیه سیزدهمین جشنواره مردمی فیلم «عمار» در سینما فلسطین تهران برگزار شد.
محمد خزاعی، رئیس سازمان سینمایی به عیادت جمال شورجه، فیلمساز صاحبسبک سینمای انقلاب و دفاعمقدس رفت.
کانون کارگردانان سینمای ایران از جمال شورجه کارگردان، تهیهکننده و فیلمنامهنویس در موزه سینمای ایران قدردانی میکند.
محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور در منزل جمال شورجه کارگردان سینما، از وی عیادت کرد.
جمال شورجه کارگردان سینمای ایران گفت: اگر انقلاب نمی شد وارد سینما نمیشدم و همان رشته گرافیک را دنبال میکردم. ایشان از همان اولین روزی که وارد ایران شدند، گفتند: ما با سینما مخالف نیستیم، ما با مرکز فحشا مخالفیم.
طبق توافقات انجامشده بناست ابراهیم حاتمیکیا مجموعه تلویزیونی «موسی(ع)» را کارگردانی کند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی از کارگردان سریال حضرت موسی (ع) عیادت کرد.
«دکتر علیاصغر جعفری» ریاست سازمان هنری و امور سینمایی دفاع مقدس و مدیر عامل موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس درباره نقشه راهبردی تعیین شده درباره اعتلای سینمای دفاع مقدس در این مراسم سخنرانی کردند.
سید جواد هاشمی پس از نقل این خاطره به دیدار با استاد جمال شورجه رفت. در این مراسم از استاد جمال شورجه کارگردان ارزشمند سینمای کشورمان تقدیر شد.
جمال شورجه کارگردان شناخته شده سینما و تلویزیون پس از مدتها بیماری از روی ویلچر در یک مراسم مربوط به حوزه سینما و تلویزیون حاضر شد.
ساخت برخی مضامین شاید در سینما با برگشت سرمایه امکان پذیر نباشد، اما در تلویزیون با تبلیغات میتوان زمینه بازگشت هزینه آنرا فراهم کرد.
ابراهیم ایرجزاد، کارگردان تابستان داغ،فیلم دوم او «عنکبوت» دربارهی قاتلی زنجیرهای است.درباره قاتل زنجیرهای و کودککشی فیلم بسازد و حال خوبی هم داشته باشد!
بر اساس اطلاعات به دست آمده، صدور پروانه نمایش برای فیلم خانه پدری علیرغم مخالفت اعضای شورای نمایش، با اعمال نفوذ مسئولین وزارت ارشاد صورت گرفتهاست.
فیلمی که در قالب یک خانه قدیمی، تصویری موهن و متوحش از ایرانیان نمایش میدهد، پس از یک دهه توقف، با غفلت مسئولان سینمایی از روز گذشته روی پرده سینما رفت.