نخستین شب شعر« آوردگاه» با هدف بزرگداشت شهدای مدافع حرم فردا (سهشنبه) در فرهنگسرای امید برگزار میشود.
هشتادوهفتمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه مجید نظافت یزدی با حضور گسترده شاعران برگزار شود و از مقام ادبی و شعری او تجلیل به عمل آمد.
سی و یکمین «شب شاعر» آیین بزرگداشت شعرا و اهالی ادب در سازمان اوج به شهید شاعر احمد زارعی اختصاص دارد.
یک منتقد ادبی گفت: برخی مجموعهها را که ورق میزنیم در دو جمله خلاصه میشود که یا «من را ببر به خونتون» یا «تو بیا به خونمون» اما در مجموعه «سمت روشن دنیا» شاهد تنوع مضامین و مفاهیم هستیم.
کتاب «سمت روشن دنیا» تازهترین مجموعه رضا اسماعیلی فردا با حضور اهالی ادبیات رونمایی میشود.
سردبیر فصلنامه شعرگفت: تحول در شعر عاشورایی پررنگ بوده اما برای مثال در مورد امام هشتم (ع) کمتر این تحول رقم خورده و کماکان ادبیات آهو، گندم، کبوتر و سقاخانه را در شعر رضوی شاهد هستیم.
یك شاعر آئینی گفت: نگاه شعر پس از انقلاب به واقعه عاشورا متفاوت شد و این واقعه عظیم بشری را تنها در حزن و اندوه خلاصه نكرد و نگاه عزتمند و حماسی وارد شعر عاشورایی شد.
هر مخاطبی وقتی ابیات ولی الله کلامی زنجانی را میشنود و یا میخواند بدون تردید آن را دلنشین و گوشنواز مییابد و تردید نمیکند که دارد در قالب همین واژههای معمولی و عبارات ساده شعر میشنود و تحت تاثیر آن قرار میگیرد.
باید نگرش دقیقی نسبت به روند تربیتی نسل جوان و تأثیر ورود نشانههای دیجیتال بر میزان کتابخوانی داشته باشیم.
سومین شب از شبهای شعر مقاومت با عنوان «هر چه فریاد» در آستانه سالروز ۱۳ آبان در مؤسسه شهرستان ادب برگزار میشود.
برجستهترین شاعران آیینی درسوگواره شعر آئینی «برآستان اشک» همزمان با فرارسیدن ایام ماه صفر در فرهنگ سرای اندیشه گردهم جمع خواهند شد.
بیست و نهمین «شب شاعر» ویژه ژولیده نیشابوری با حضور چهرههای مختلف فرهنگی برگزار خواهد شد.
نگاهی که شعر و ادبیات آیینی ما به حضرت عباس (ع) دارد؛ نگاهی قابل قبول و ارزشمند است.
هفتاد و هفتمین «عصرانه ادبی فارس» ویژه عباس باقری برگزار میشود.
کسانی که به غزل تاخته اند، افرادی هستند که در سرایش شعر سرخورده شده اند و میخواهند با اظهار نظر کمبودهایشان را جبران کنند.
گرمارودی به همراه صفارزاده از پیشگامان شعر انقلاب و شعر روشنفکری مسلمان هستند که پیش از پیروزی انقلاب روشنفکری بیمار تلاش کرد صدای آنها شنیده نشود اما تنها شاعری که جریان روشنفکری نتوانست او را نادیده بگیرد موسوی گرمارودی بود.
یک شاعر گفت: تنانگی در شعر، در نسل جوان بیشتر بروز دارد، یکی از آسیبهایی است که در شعر امروز دیده میشود.