یک کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی به خصوصیّتهای دولت انقلابی در پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب اسلامی پرداخت.
کارشناسان معتقدند که دولت های یازدهم و دوازدهم(دولت اول و دوم روحانی)، در حقیقت «دولت سوم و چهارم اصلاحات» و به عبارتی «دولت سوم و چهارم خاتمی» بود.
طبق برنامه توسعه ششم دولت مکلف شده است سازوکارهای مناسب در نظام پرداخت حقوق را بهنحوی مدون کند که اختلاف حقوق و مزایای بین مقامات وکارکنان از ۲۰ درصد تجاوز نکند.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیزدهم به پشتوانه مجلس انقلابی در تلاش است تا برای همیشه بساط نجومی بگیران و حقوقهای غیرمتعارف را برچیند.
رئیس جمهور گفت: پرداختهای نابرابر و غیرمتعارف در دولت و شرکتهای دولتی قابل تحمل نیست.
نماینده مردم تهران مهمترین علت مشکلات اقتصادی را کسری بودجه عنوان کرد و در نامه ای به رئیس جمهور به ارائه راه حل هایی برای حل مشکل پرداخت.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با تحقیق و تفحص از پرداخت حقوقهای نامتعارف در دستگاههای اجرایی موافقت کردند.
پس از گذشت ۵ سال از تصویب برنامه ششم توسعه، ماده ۲۹ این برنامه که به منظور جلوگیری از حقوق های نجومی تدوین شده بود اجرا نشده است.
در پی انتشار فیش حقوق نجومی غلامرضا تاجگردون از مدیرعاملی بیمه سرمد، هیئت مدیره این شرکت وی را از سمت خود برکنار کرد.
پرونده حقوقهای نجومی در سال ۹۵ کلید خورد و با دو گزارش مبهم دیوان محاسبات در آن ایام ظاهراً بسته شد اما داستان نجومیبگیران همچنان ادامه داشت؛ گزارش تفریغ بودجه 97 حکایت از وجود فیش های نجومی برای حداقل 241 مدیر دارد.
با توجه به رسیدگیهایی انجام شده بیش از ۳۹۷ نفر از کسانی که حقوق نجومی دریافت کرده بودند به دیوان محاسبات و قوه قضائیه داده شد.
اصلاح طلبان تا همین چند هفته پیش تاکید داشتند که مجلس در رأس امور نیست و مجلس هیچ نقشی در امور کشور ندارد. حالا همین طیف برای حضور در مجلس، سر و دست می شکند!
پرونده حقوق های نجومی در سال ۹۵ کلید خورد با دو گزارش مبهم دیوان محاسبات در آن ایام ظاهراً بسته شد اما داستان نجومی بگیران همچنان ادامه دارد.
یک سال و نیم از راه اندازی سامانه، یک سال از ابلاغ هیات دولت و سه ماه از الزام رئیس جمهور به انتشار حقوق و مزایا می گذرد و شیوههای جدیدی برای دورزدن قانون باب شده است.
رئیسجمهور و قوم «یأجوج و مأجوج» برای مقابله با مدیریتی که چوب مبارزه با مفسدان را برداشته و نیز برای فرار از پاسخگویی در برابر افکار عمومی مبارزه با فساد را نمایشی و انتخاباتی میخوانند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه گفت: طبق بخشنامهای که شورای حقوق و دستمزد صادر کرده، در سال ۹۸ خالص دریافتی تعدادی از مقامات و مدیران بیش از حدود ۳۵ تا ۴۰ میلیون تومان است.
در حالی که مجلس افزایش حقوق کارمندان دولت را 10 درصد به علاوه 400 هزار تومان تصویب کرد، دولت حقوق تمامی کارکنان را 18 درصد افزایش داد. در مصوبه مجلس، حقوق کسی که 2 میلیون تومان دریافت میکرد به 2 میلیون و 600 هزار تومان و حقوق کسی که 20 میلیون میگرفت به 22 میلیون و 400 هزار تومان افزایش مییافت اما در مصوبه دولت، حقوق فردی که 2 میلیون میگرفت به 2 میلیون و 360 هزار تومان و حقوق فردی که 20 میلیون میگرفت به 23 میلیون و 600 هزار تومان میرسد.
رئیس دیوان محاسبات کشور با حضور در برنامه « نگاه یک » اظهار داشت: در پرونده حقوقهای نجومی 57 میلیارد تومان به خزانه برگشت.
رئیس دیوان محاسبات گفت: مجموعا از گزارش دوم و سوم دیوان محاسبات، ۵۷ میلیارد تومان بابت حقوقهای نامتعارف پول به خزانه دولت بازگرداندیم.
حمیدرضا حاجی بابایی عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در برنامه «۱۰:۱۰ دقیقه» انتقادات شدیدی را نسبت به حقوق های نجومی که داده می شود، مطرح کرد.