دانشیار مؤسسه امام خمینی(ره) در نشست نسبت عقل و دین از دیدگاه علامه طباطبائی(ره) گفت: علامه طباطبایی(ره) را می توان عقلگرای معتدل نامید نه مانند ظاهرگرایان و اخباری ها و نه مانند عقل گرایان.
ریشه تمام جنایت ها و خیانت های بشر در طول تاریخ منبعث از دو عامل «لذت طلبی و عافیت طلبی» است و حسین(ع) با اشخاصی که به هر دری می زنند و تن به هر ذلت و حقارتی می دهند تا زنده بمانند و راحت، بیگانه و دشمن است.
مرحوم علامه طباطبایی درباره حضور خود در مجالس روضه اباعبدالله(ع) میفرمودند که ما نمیتوانیم عضو اصلی این مجالس باشیم بلکه سیاهیلشکر هستیم.
آیت الله صدیقی گفت: محبّت به خدا اجازهی محبّت به غیر خدا را نمیدهد. دل کسی چشمهی محبّت خدا است، میجوشد و فوران دارد. محبّت، عشق، گرایش، جذب در تربیت حرف اوّل را میزند.
«دلیل راه» به چرایی و چگونگی مطالعه آثار استاد مطهری میپردازد و به صورت مختصر و جامع، نکاتی درباره ویژگیهای فکری، شخصیتی و مجموعه آثار و پیشنهاداتی برای سیر مطالعاتی آثار استاد مطهری بیان میکند. این کتاب برای فعالان فرهنگی و مذهبی به ویژه جوانان، دانشجویان و طلابی که علاقهمندند مطالعه آثار استاد مطهری را شروع کنند بسیار مناسب است.