سریال عروسکی «کلیله و دمنه» که از پلتفرم «فیلم نت» پخش میشود، فاقد مجوز پخش است و پلتفرم با نادیده گرفتن تذکر ساترا در حال نمایش این مجموعه است.
رقابت در هر حرفهای عضو جدایی ناپذیر آن حرفهاست. دنیای مد و لباس هم از این قاعده مستثنی نیست. برخی مزون ها و طراحان لباسهای اسلامی برای جذب هرچه بیشتر مشتری لباس ها و چادرهایی تولید میکنند که حجاب را از معنا و مفهوم اصلیآن که پوشیدگی و سادگی است دور کرده است.
فیلم گشتارشاد ۳ درحالی بدون هیچ مشکلی با بازی ریحانه پارسا اکران شده و مثل باقلوا میفروشد که بهتازگی بازی او در فیلمی بهنام آخرین نگاه در ترکیه و با اسم دیوا پارسا رسانهای شدهاست.
در چند روز گذشته یکی از برندهای پوشک بزرگسالان در اقدامی به استفاده از تصویر چهرههای ادبی و هنری پرداخته و در انتهای مطالبش تبلیغات شرکت خود را آورده که با اعتراضهایی همراه شده است.
همزمان با روز اول سپتامبر یک فیلم سینمایی ایرانی در جشنواره فیلم اورشلیم در اسرائیل اکران خواهد شد؛ اتفاقی که نشاندهنده میزان ولنگاری در مدیریت فرهنگی کشوری است که نظام سیاسی آن بر مبنای مبارزه با رژیم صهیونیستی سیاستهای خود را تنظیم و اجرا میکند.
هر روز بسیاری از افراد جامعه، ساعاتی را در شبکههای اجتماعی سپری میکنند. مشاهده جهیزیههای لاکچری و میلیاردی یا خانه ۵۰۰ متری در بهترین نقطه شهر این روزها موجب سنگاندازی در امر ازدواج ساده و حتی افزایش تجردگرایی شده است.
سایت «سینماتیکت» متعلق به هولدینگ رسانهای صباایده (مشتکل از آپارات، کلوب، میهن بلاگ، لنزور و فیلیمو) روز تولد گلشیفته فراهانی را در صفحه اینستاگرامش تبریک گفت.
در صداوسیما که از بودجه عمومی ارتزاق میکند و تولیداتش بسیار بیشتر از سینما جلوی چشم مردم است، حیف و میل بودجه کاری نیست که بتوان به راحتی از آن گذشت.
در دورهای بهسر میبریم که حوزه عمومی جامعه، سلبریتیها را بهشدت نقد میکند اما سیاستگذاری کلان در مدیریت فرهنگی، با هر دوپینگی سعی دارد آنها را سرپا نگه دارد و نگذارد از تعدادی هوادار که هنوز برای آنها باقی مانده، سلب اعتمادبهنفس شود. واقعا عجیب نیست؟
سینمای ایران باز هم در آستانه یک انتخاب اشتباه قرار دارد؛ مدیریت سینمایی دولت دوازدهم احتمالا فیلمی تحریفگر و سانسورکننده حقایق دفاع مقدس را به عنوان نماینده سینمای ایران به آکادمی اسکار معرفی خواهد کرد!
سخنگوی قوه قضائیه: فضای مجازی بخشی از کیان یک کشور است و چون در دنیای امروز، کشورها محدود به سرزمین های جغرافیایی نیستند، فضای مجازی ما هم باید مانند سایر ضوابط کشورمان دارای قانون باشد.
کار بهجایی رسید که یک دلال در عرصه بیت کوین که سابقه فعالیت غیرقانونی در حوزه قمار و شرطبندی هم داشت، بهعنوان تهیهکننده و سرمایهگذار وارد عرصه سینما شد!
افرادی میخواهند هنر غیرارزشی را جایگزین کنند؛ با وجود این هشدارها این جریان مادام در پی پیادهسازی این هدف بوده است و مسئولین بسیاری با کمکاری و یا همراهی به این امر کمک کردهاند.
نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: یکی از چالشها در بحث اقتصادی دستاندازهایی است که در راه تولید قرار دارد، به تعبیر رهبر انقلاب تولیدکنده برای تولید باید از 70 خوان عبور کند اما دلالها تسهیلات میلیاردی دریافت میکنند.
گزارش فرهنگي 20:30 به بررسي ريشه هاي هنجارشکني و رها شدگي فرهنگي و اجتماعي پرداخته است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس، گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی قرارگاه فرهنگی کشور است و تعطیلی جلسات آن بهانه به دست بدخواهان نظام میدهد که از کاه کوه میسازند وهر کاری میخواهند میکنند.
بسیاری از هنرمندان با توجه به مسئولیتی که برای خود متصور است به سمت طرح آسیبهایی در اجتماع میرود. او با طرح این مساله به زعم خود به رسالت خویش عمل کرده درحالی که ممکن است طرح همان مسئله نتایج زیانبارتری داشته باشد.
دشمنان انقلاب اسلامی سعی داشتند با ابزار هنر این هدف را دنبال کنند که اگر نمیتوانند انقلاب را از بین ببرند با ایجاد شبهه آن را دچار تغییر ماهیت کنند. هنرمند انقلابی باید در این جنگ رسانهای با هنر خود به این شبههافکنیها پاسخ دهد.
در آستانه ولادت با سعادت حضرت صدیقهکبری فاطمهزهرا سلاماللهعلیها، هزاران نفر از شاعران و ستایشگران اهلبیت علیهمالسلام با رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار و تعدادی از ستایشگران و نغمهسرایان اهلبیت(علیهمالسلام) فضای حسینیه امام خمینی(ره) را به عطر مدایح و مناقب دخت گرامی پیامبر اسلام، معطر کردند.
عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت: مسئولان نظام باید با اقدامات سازنده خود کارآمدی نظام را به اثبات برسانند.