حسن روحانی یا علی لاریجانی و چهرههایی از این دست سالیان متمادی در پستها و مناصب مختلف حضور داشتهاند و دیگر حضور این افراد جذابیت چندانی ندارد تا جایی که از حضور آنها در عرصه انتخابات استقبال نمیکنند.
رفتاری که در ماجرای شایعه اعطای شاسی بلندها به نمایندگان مجلس از مافیای رسانهای وابسته به اشرافیت غربگرا دیده شد، نه مواجهه صریح و صادقانه با تخلف ادعایی، بلکه عملیات فریب بود. کشاندن مسؤولان به درگیری با یکدیگر، نقشه بدخواهان ملت ایران است که راز حمایتشان از مدیران ناکارآمد در دولت سابق را «رساندن کشور به نقطه جوش» میخواندند.
در حالی که روزنامه شرق، دورهمی روحانی و جهانگیری و خاتمی و ناطق نوری و باهنر و لاریجانی را «تشکیل دولت سایه» از سوی اصلاحطلبان میخواند، روزنامه آفتاب یزد به نکوهش این اقدام پرداخت.
دولت سیزدهم در تلاش برای بهبود اوضاع است اما بانیان مشکلات موجود همزمان در حال ارائه آدرس غلط و یاس آفرینی در میان افکارعمومی هستند.
افراطیون اصلاح طلب و از جمله اعضای حزب اتحاد ملت- تابلوی جدید حزب منحله مشارکت- در سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات را به آشوب خیابانی و التهاب چندین ماهه بدل کردند.
انتشار نامه شورای نگهبان به لاریجانی درباره علل عدم احراز صلاحیت وی و پاسخ لاریجانی،برخی اصلاحطلبان را به طمع انداخته تا با حمله به شورای نگهبان، محکوم کرده و ...
در دولت روحانی و در دوران وزارت ظریف و به واسطه امضای برجام، قطعنامه های سازمان ملل علیه ایران ملغی نشد، بلکه همگی در قطعنامه ۲۲۳۱ تجمیع شد.
اتحاد سیاسی روحانی و لاریجانی نمود عینی و بیرونی به خود نگرفته ولی همه قرائن سیاسی حاکی از این است که این دو شخصیت به زودی برای تعیین تکلیف وضعیت سیاسی جریان خود رسما دور یک میز جمع شوند.
رئیس پژوهشگاه دانشهای بنیادی گفت: ۲ شتابگر جدید فناوری با همکاری اسپانیا و ایتالیا ساخته خواهد شد.
رئیسجمهور منتخب مردم ایران گفت: نخستین برنامه دولت ما حل مشکل برق و مدیریت مصرف آب خواهد بود؛ متأسفانه برخی از استانهای ما در ترسالیها هم مشکل آب داشتند و ریشه این مشکلات مدیریت است.
کارگردان فیلم تبلیغاتی آقای روحانی در سال ۹۲، درباره نتیجه انتخابات نوشت: «اصلاحطلبان به شیشههایِ دودیِ خودروهایشان، و به خانههایِ شمالِ شهریشان که نمایی برای دیدنِ باقیِ مردم نداشت، باختند.
سایت اصلاح طلب، دستپخت جریان فتنه را به پای جلیلی نوشته است. قطعنامه ۱۹۲۹ در سالگرد فتنه ۸۸ و با هدف ترغیب و تشویق جریان فتنه صادر شد.
مردم از وضع موجود گلایه مند هستند و علت اصلی آن این است که «دولتِ اصلاح طلبان» که همان اعضای ارشد ستادهای موسوی و کروبی در سال 88 هستند، در این 8 سال هیچ طرح و برنامه ای برای اداره کشور نداشتند.
اگر چه نظرسنجی های موجود نمی تواند برای پیش بینی نتیجه نهایی انتخابات کافی کند، اما می تواند ذهنیت فعلی مردم را در این باره روش کند.