یک شاعر در برنامه تلویزیونی «شابک» گفت: روند شعر امروز در حوزه ساختار و فرم روند روبه رشد و قابل تاملی است و پیشرفتهای درخشانی در این حوزه داشتهایم اما من احساس میکنم در حوزه محتوا ما همچنان عقب هستیم.
راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» در گفتوگویی به خاطراتش با شهید محمدی اشاره کرد.
عبدالحمید قرهداغی مدیرعامل نشر «سوره مهر» با حضور در برنامه «شابک» به عوامل موفقیت این نشر اشاره کرد.
دستاندرکاران برنامه تلویزیونی «شابک» که با محوریت کتاب تولید میشود برای ایجاد روحیه نشاط با چندتن از فعالان حوزه کودک و نوجوان به مننطقه سرپل ذهاب رفتند.
یک شاعر گفت: اولین شعرم را تحت تاثیر کتابهایی که والدینم برایم میخواندند و مجلاتی مانند «کیهان بچهها» سرودم.
یک شاعر در ارتباط با اهمیت برنامه تلویزیونی «شابک» گفت: رسانهها نقش موثر و تعیین کنندهای در آشتی جامعه با کتاب دارند که اگر به برنامههایی نظیر «شابک» آنگونه که باید اهمیت داده شود، مطمئنا نتایج خوب آن را در جامعه خواهیم دید.
در سری جدید برنامه «شابک» یک آیتم نمایشی اضافه شده است که به معرفی کتاب میپردازد.
محمدمهدی باقری در برنامه «شابک» گفت: ویراستارها متن را شانه میکشند و زوائد و نادرستیهای متن را میگیرند تا خواننده معنای درست متن و منظور نویسنده را سریع و صریح درک کند.
شاعر و منتقد ادبی گفت: حدود 18 سال است که جلسات نقد و بررسی شعر را اداره میکنم.
زوج کتابدار مریوانی با حضور در برنامه شابک از ماجرای مراسم ازدواجشان در کتابخانه صحبت کردند. به گفته حسینی؛ قرآن با دستخط رهبر انقلاب باارزشترین هدیه ازدواج آنها بود.
نویسنده و روزنامهنگار حوزه دفاع مقدس گفت: نوشتن به منظور تالیف کتاب برای من جذابتر است چرا که بر روی مطالب عمیقتر میشوم .
یک نویسنده گفت: مدتی است که از کتاب خواندن فاصله گرفتهام و این به دلیل قرار گرفتن در امور اجرایی است و همینجا در برنامه «شابک» از پذیرفتن امور اجرایی توبه میکنم.
جواد کامور بخشایش، نویسنده گفت: نوشتن بدون مطالعه و بررسی آثار و اسناد از آسیب های جدی حوزه تاریخ و ادبیات دفاع مقدس است.
اسماعیل امینی، شاعر در برنامه شابک گفت: دلبستگی اصلی من به شعر است اما دوست دارم بیشتر به عنوان طنزپرداز شناخته شوم.
پرویز بیگی حبیبآبادی شاعر سرود «یارانه چه غریبانه رفتند از این خانه» در برنامه شابک به ماجرای سروده شدن این شعر اشاره کرد.
مصطفی رحماندوست در برنامه تلویزیونی «شابک» گفت: شعر «صد دانه یاقوت» متعلق به من نیست بلکه لطف خداوند است. من این شعر را یک روز در جبهه گفتم و فکر نمیکردم تا این حد گل کند.
برنامه شابک دور جدید مسابقات هفتگی خود را به مناسبت اعیاد شعبانیه آغاز کرد. محوریت این مسابقه معرفی کتاب «من زندهام» است.
مترجم کتابهایی با محوریت موساد گفت: کشوری مثل عربستان نزدیک هشتاد سال است که سعی می کند تفکرات وهابی را به عنوان مذهب رسمی جهان عرب جا بیندازد.
مهدی طالقانی گفت: جوانانی که آن زمان وارد صحنه انقلاب شدند مطالعه داشتند و کتاب و روزنامه و اطلاعیه ها را می خواندند و در کل مطالعه تاثیر بسزایی در جهت حرکت مردم در مسیر انقلاب داشت.
همسر شهید چیت سازیان و راوی کتاب «گلستان یازدهم» گفت: برای نگارش خاطراتم به این نتیجه رسیدم که مکتوب کردن این خاطرات می تواند برای نسل جوان مفید باشد.