پژمان لشگری پور تهیه کننده سینما گفت: با پرداخت به عمق واقعیت وجود مدافعان حرم اجازه ندهیم این جشنواره در انبوه جشنواره های سینمایی گم شود. جشنواره مدافعان حرم باید برای واقعیت مدافعان حرم روشنگری کند.
سیدضیاءالدین دری نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون گفت: برای بازتاب موضوع مدافعان حرم در جامعه لازم است رسانه ملی و فضای مجازی و تمام ابزارهای در دسترس دست به دست بدهند تا این اتفاق مهم منطقه را تبدیل به دغدغه ای ملی کنند.
مجید مجیدی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم مدافعان حرم از این جشنواره به عنوان یک دستاورد بزرگ یاد کرد و گفت: آنجایی که پای مسائل اعتقادی در میان باشد مرزها رنگ میبازند و در واقع مرزی در میان نخواهد بود.
حمید یادروج در گفتوگو با رادیو فرهنگ گفت: جبهه مقاومت در برابر گروههای تروریستی که از بهترین ابزار سینمایی و رسانهای استفاده میکند، کمترین بهره را از این ابزار تاثیرگذار برده است.
فرهاد توحیدی نویسنده و فیلمساز سینمای ایران درباره خدمت سینما به رویدادهای هنری گفت: سینما ابزاری برای اطلاع رسانی است و کمترین مسئولیت و کاری که از آن برمی آید، این است که می تواند مردم را با حوزه های شناخته نشده یا کمتر شناخته شده، آشنا و درباره آن اطلاع رسانی کند.
امروز(۳۱ فروردین ماه) آخرین مهلت ثبت نام و ارسال فیلم های فیلمسازان و علاقمندان به جشنواره فیلم مدافعان حرم است.
عباس رافعی نویسنده و کارگردان سینمای ایران گفت: جشنواره فیلم مدافعان حرم تلاشی است برای پرکردن جای خالی پوشش خبری رسانه ها از اتفاقات منطقه و این اطلاع رسانی را در قالب های تاثیرگذار مستند و نماهنگ انجام میدهد.
مجتبی راعی معتقد است برگزاری جشنواره های موضوعی مثل جشنواره فیلم مدافعان حرم باید به شرکت کنندگان یادآوری کند که جشنواره تنها گامی برای شروع محسوب می شود و درست از همین دوره به بعد است که باید طرح های زیادی از دل جشنواره به سینما راه یابد.
جهانگیر الماسی معتقد است که با استفاده از قدرت هنر و سینما میتوان افکار عمومی را از تفکر و اهداف مدافعان حرم آگاه کرد.
فراخوان نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم که اردیبهشتماه سال آینده در دو بخش مستند و کلیپ و نماهنگ برگزار میشود، منتشر شد.