آیین رونمایی و جشن امضای کتاب «ویولن زن روی پل» نوشته خسرو باباخانی سه شنبه 4 مردادماه در مشهدمقدس برگزار خواهد شد.
حواستان باشد رضا امیرخانی، جزو معدود نویسندهایی است که مخاطب واقعی کتابهایش، یعنی کسی که پول میدهد و میخرد، هم بخشهایی از گاورمنت هستند، و هم مردم.
رضا امیرخانی از نویسندگان لوح بود و یکی از نقاط مهمی که امیرخانی از آنجا شروع و مخاطب پیدا کرد، همین سایت لوح بود.
حالا دیگر شاید کمتر کسی رضا امیرخانی را نشناسد؛ کسی که نوشتن اولین رمان خود را در دوره دبیرستان آغاز و در ۲۲ سالگی، ارمیا را منتشر کرد. آثار پرتیراژ او، همواره مایه دلگرمی اهل ادبیات است.
دومین نشست از سلسله جلسات مجازی «الی بیت المقدس» سه شنبه 24 اردیبهشت ماه با حضور رضا امیرخانی برگزار می شود.
«نیم دانگِ پیونگیانگ» اتفاقا روایت کامل و شش دانگی از زندگی در کره شمالی است که بارها و بارها در کتابهای مختلف خواندهایم و در فیلمها و مستندهای مختلف دیدهایم.
مثلا ترکمنستان هم خیلی جای بد و بستهای است. وقتی به جای بسته میرویم ارزش آزادی نیمبندی را که داریم درک میکنیم. ارزش اینکه این آزادی چه مقدار میتواند در ذهن به ما کمک کند.
امیرخانی آنطور که خودش گفته به تمام ایران سفر کرده و بیش از ۳۰کشور جهان را هم دیده است.
نسخه امیرخانی برای علاج این بیماری هم در دکان سیاستبازان و اقتصاددانها نیست، بلکه تجویزش برای ۸۰میلیون ایرانی این است که...
حتما نگاشته امیرخانی اثر شریفی است نه به این خاطر که میگوید حتی اگر ایران بخواهد هم کره شمالی نمیشود، بلکه بهخاطر تلاشی که برای ارائه یک نگاه واقعی از پس مواجهه انتقادی با سرزمین جوچه ارائه کرده است.
تازهترین اثر رضا امیرخانی با عنوان «نیمدانگ پیونگیانگ» که حاصل سفر ۹ روزه او به کشور کرهشمالی است از سوی نشر افق منتشر شد.
تازهترین اثر رضا امیرخانی با عنوان «نیمدانگ پیونگیانگ» که حاصل سفر ۹ روزه او به کشور کرهشمالی است منتشر شد.
«از سناباد شعر» روایت زمانه و زندگی مصطفی محدثی خراسانی است. که به کوشش حسین قرایی به رشته تحریر در آمده و توسط انتشارات شهید کاظمی روانه بازار شد.
این که من لعن بزرگان اهلسنت رو ممنوع کردم، به خاطر عواقب اینطوریش نیست! این اعتقاد قلبی منه و حاضرم این اعتقاد رو روی کفنام بنویسن!
هر چیزی که منسوب به حضرت امام حسین باشد، مقدس می شود. وقتی برای خرید دو تُن نقره به خزانه بانک مرکزی رفتیم، فکر هم نمی کردیم که ما را به این خزانه راه بدهند.
صفحه برای من نیست، اما تماس گرفتند و گفتند چنین مطلبی را میخواهیم در صفحه بگذاریم، من هم تایید کردم و مطلب را در صفحه گذاشتند.
چند روز مانده به روز خبرنگار و همه فکرمان این بود که چه میهمانی را دعوت کنیم که همه خوشحال شوند. نظرسنجی گذاشتیم و اسمی که انتخاب شد، رضا امیرخانی بود.
نویسنده بانو گوهرشاد و ندیمهاش، پریزاد را از چندصد سال قبل به سال ۱۳۱۴ آورده تا همراه و بهکمک آنها واقعهای تاریخی، مذهبی، سیاسی و خونین را روایت کند.
هنوز هم اگر کسی بگوید من یک دوست دارم که تازه ازدواج کرده، چه هدیه ای بدهم؟ میگویم «گلستان یازدهم»(انتشارات سوره مهر) یا «قصه دلبری» (انتشارات روایت فتح).