منابع صهیونیستی میگویند تلآویو قصد دارد از بلر برای میانجیگری نزد کشورهای غربی و متقاعد کردن آنها به استقبال از پناهجویان نوار غزه پس از پایان جنگ کنونی استفاده کند.
«مؤسسه تونی بلر» مینویسد نسل جدید خواص «جهادی» و «حزباللهی» در دولت رئیسی ظهور کردهاند و یک نقطه اشتراک دارند: تحصیل در دانشگاه امام صادق و آمادگی برای برداشتن گام بعدی انقلاب ایران.
انگلیس در دو دهه گذشته با اتخاذ سیاستهای تهاجمی و مداخلهگری و دست زدن به هر جنایتی در غرب آسیا، به دنبال احیای نفوذ و نقش استعماری خود در منطقه بوده است.
اعطای نشانه شوالیه به تونی بلر نخست وزیر اسبق انگلیس که به جنگافروزی در عراق معروف است، باعث خشم فعالان حقوق بشری انگلیس و عراق شده است.
"ریچل بلونیس" مجری آمریکایی شبکه RT : جنایتکاری مانند بوش و تونی بلر عامل مرگ میلیون ها افغان هستند.
گروهی متشکل از ثروتمندترین و قدرتمندترین افراد جهان و اعضای خانوادههای سلطنتی را تصور کنید که سالی یکبار جمع میشوند و درباره مسائل مهم دنیا تصمیم میگیرند. اصلاً چنین گروهی وجود دارد؟
امروز سالگرد حرکت عظیم ایمانی و عمومی ملت مبارز، انقلابی و آگاه ایران اسلامی در ۹ دی ۸۸ و مأیوس و مبهوت ساختن شبکه خبیث مقابل نظام اسلامی در فتنه ۸۸ است.
افبیآی به سراغ مهمانهای آمریکایی «افق نو» رفته و آنها را تهدید کرده که اگر در کنفرانس بیروت شرکت کنند تا یک میلیون دلار جریمه و تا ۲۰ سال حبس خواهند شد؛ اما چرا دولت آمریکا از این کنفرانس میترسد؟
نخستوزیر اسبق انگلستان با بیان اینکه انگلیس یک کشور «متوسط» است، گفت اگر کشورهای متوسط کنار هم نباشند، قدرتهای بزرگ بر آنها مسلط میشوند.
کارشناس مسائل سیاسی گفت: هیچ جریانی در دنیا به اندازه انقلاب اسلامی طرفدار جهانی ندارد، انقلاب اسلامی جریان بزرگ جهانی را به حرکت در میآورد و از دایره اسلام و دین فراتر رفته، مسیحیت و حتی انسانیت را مخاطب خود قرار داده است.
موضوع قسمت هشتم از برنامه جهانآرا تأثیر فتنه 88 بر جایگاه بینالمللی ایران بود که با حضور ناصر نوبری سفیر ایران در شوروی سابق و سید مصطفی خوشچشم تحلیلگر مسائل بینالمللی به روی آنتن رفت.
حسن عباسی گفت: در عصر تروریسم باید پدیدهای به اسم «مدیا تروریسم» را جدی بگیریم. در حقیقت ما به کارشناس «مدیا تروریسم» نیاز داریم و باید خودمان را برای یک ماراتن بسیار سنگین آماده کنیم.
فقری كه در علوم انسانی داریم وحشتناك است. برخی مدعی اند که وضعیت این گونه نیست و میگویند نه؟ پس چرا «سیر حكمت در اروپا» نوشته فروغی، هنوز دائماً چاپ میشود و فروش میرود؟، زیرا بعد از آن نتوانستهایم فلسفه غرب را بازتولید كنیم.