نکته مهم این است که موضوع فیلترینگ به خاطر کوتاهی و کج کارکردی دولت متبوع وی (دولت روحانی) درباره نظام بخشی به فضای مجازی به عنوان قاعده جاری در همه کشورها، به کشور تحمیل شد اما طیف متهم خسارتهای آن ولنگاری مجازی و فیلترینگ بعدی، قیافه طلبکاری به خود میگیرند.
بعد از برگزاری نماز عید فطر ۱۴۰۲ و دعوت نشدن میثم مطیعی برای شعر خوانی، موجی از تخریبها به راه افتاد که مدعی بودند شعر «صف اولیها» فقط برای دولت روحانی خوانده شده و بازی جناحی بود.
خاطرات تازه منتشر شده هاشمی رفسنجانی نکاتی درباره ماجرای ترور یکی از رؤسای جمهور سابق دارد که روایت کامل آن اتفاق و نحوه خنثی شدن آن را مدیر مسئول روزنامه کیهان تشریح کرده است.
حسن روحانی رئیس دولت مدعی تدبیر گفت: فشار حداکثری علیه ایران را ترامپ کلید زد اما کسانی از داخل به او چراغ سبز نشان دادند.
فصل مشترک اظهارات و موضعگیری های برخی دولتمردان و فعالین اصلاح طلب در دولت قبل این بود که هیچ اقدام مثبتی در کشور رخ نخواهد داد مگر اینکه برجام احیا شده و ایران به عضویت FATF درآید.
هدف اصلی دولت آمریکا در سیاست خارجی و از جمله در مواجهه با ایران، امتیازگیری یکطرفه و به عبارتی «ارائه وعده های نسیه در مقابل اقدامات نقد» است.
علی ربیعی وزیر استیضاح و برکنار شده دولت روحانی یادش رفته که آقای روحانی میگفت: «یک مدیریت خوب میتواند جلوی تحریمها را بگیرد» و «بسیاری از مشکلات نه به تحریمها بلکه به سوءمدیریت برمیگردد».
ربیعی و هم قطاران وی نه بابت قصور و تقصیر خود در واردات واکسن کرونا از مردم عذرخواهی کردند و نه به روی خود آوردند که چرا همزمان با تحریم و نپیوستن به FATF واردات واکسن کرونا به بهترین نحو انجام شد.
سخنگوی دولت سابق میگوید اعضای دولت تدبیر و امید آمادگی دارند تجارب خود از دستاوردهای اقتصادی توافق برجام را در اختیار دولت سیزدهم قرار دهند.
فتنه ۸۸ پروژه بسیار پیچیده و گسترده ای بود که اهداف ضدایرانی متعددی را دنبال می کرد. این فتنه، هم معیشت مردم ایران را هدف قرار داده بود، هم امنیت مردم را، هم تمامیت ارضی کشور و هم استقلال کشور را.
مشکل اصلی جریان اصلاح طلب، فقدان پایگاه اجتماعی قابل توجه و فقدان برنامه کاربردی برای اداره کشور است.
لیدر اصلاحات به تازگی خود و جمعی از دوستانش را به مثابه "مردم" معرفی کرده است! چرا این ادعا صحیح نیست و "راه مردم شدن" لیدر اصلاحطلبان و هممسلکان او چیست؟
افراطیون اصلاح طلب در تلاش هستند تا با ترفندهای رسانه ای، پیشنهاد شرم آور و خیانت آمیز خود درباره برجام موشکی و منطقه ای را در پوشش های فریبنده و از جمله «پیوستن به نظم جهانی» جا بیندازند.
رسانه های اصلاح طلب به عنوان حامیان اصلی مفسدان دانه درشت اقتصادی و مدیران نجومی بگیر، با تحریف ماجرا، اینگونه القاء می کنند که مجلس در پی محرمانه کردن اموال مسئولین است.
سخنگو و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت دو سمتی هستند که قریب به دو ماه از عمر دولت سیزدهم میگذرد اما هنوز منصوبی ندارند و بر اساس قانون، همچنان سخنگوی دولت سابق در این سمت باقی مانده است.
تنها راه ممکن برای احقاق حقوق مردم ایران در مقابل دولت های سلطه گر غربی، سخن گفتن با زبان زور است. آمریکا و شرکای اروپایی واشنگتن فقط زبان اقتدار را متوجه می شوند.
ورود ایران به شانگهای نتیجه این است که دولت جدید از همان ابتدا دیپلماسی را نه از اروپا و آمریکا بلکه از همسایگان آغاز کرد.
در دولت روحانی، دولتمردان و رسانه ها و فعالین اصلاح طلب به هیچ عنوان به این مسئله اشاره نمی کردند که واکسن ها سفارش داده شده و خریداری شده و باید چند ماهی سپری شود تا به دستمان برسد!
مسئولان دولت سابق مدعی بودند که عدم تصویب FATF برای خرید واکسن مشکل ایجاد کرده و امروز این سوال مطرح است که دولت سیزدهم چگونه توانسته، میلیونها دز واکسن را در مدت کوتاهی وارد کند؟
به عقیده کارشناسان ۷۰ الی ۸۰ درصد مشکلات ناشی از سوءمدیریت است و تنها ۲۰ الی ۳۰ درصد مشکلات از تحریم ها است. افتادن تشت رسوایی پروژه واکسیناسیون از بام، بیش از پیش بر این اظهارنظر کارشناسی صحه گذاشت.