حسن رحیم پور ازغدی مدتی است در برخی از سخنرانی های خود انتقادات جدی به بعضی از مسئولین و سازمان ها وارد می کند. رحیم پور در دو سخنرانی رسمی انتقاداتی به حوزه های علمیه و شیوه مدیریت و تربیت و آموزش طلاب نیز وارد کرده است که با واکنش های مختلفی مواجه بوده که از جمله این واکنش ها میتوان به سخنان آیت الله مکارم شیرازی اشاره کرد.
مفهوم سفارش دو بعد دارد؛ یک بعد معنای منفی دارد. گاهی هنرمند و فاعل انسانی، فاقد انگیزه درونی برای کار هنری است و ممکن است به آن کار علاقهای نداشته باشد. گاهی هم برای منفعت سراغ هنر میرود. گاهی هم معنی سفارشی بودن هنر، این است که بر اساس ایمان و جانبدارانه باشد و بر اساس ایمان و اخلاص انجام شده باشد. گاهی هنر قرار نیست مشکلی را حل کند و باید دید مشکل دیگران را حل میکند یا برای دیگران مشکل ایجاد میکند، پس دیگران هم به طور جدی مطرح هستند.
آنچه خواندید بخشی از صحبت های حسن رحیم پور ازغدی درسخنرانی پیش خطبه های نماز جمعه تهران در هفته قبل بود. رحیم پور در نماز جمعه و در تریبونی رسمی و عمومی انتقادات صریحی را به حوزه های علمیه مطرح کرد و از مسئولین حوزه ها و مدرسان و مراجع خواست تا در مقابل مسئولیت هایی که دارند پاسخگو باشند. رحیم پور چندماه پیش نیز در سخنانی جنجال برانگیز در مدرسه فیضه انتقادات دیگری را نیز متوجه حوزه های علمیه دانسته بود.
رحیمپورازغدی بابیان اینکه غرب در تلاش است تاریخ جعلی بسازد تا به کودکشان بگوید «شما میتوانید» گفت: ما متاسفانه نمیتوانیم در آموزش و پرورش گفتمانسازی کنیم برای اینکه فرزندانمان بعد از 12 سال درس خواندن پس از بیرون آمدن از محیط آموزشی بتوانند بگویند که چه کسی هستند؟ در برابر چه کسانی مسئول هستند؟ چه حقوقی دارند یا ندارند؟ و چه توانی برای حل مشکلات جامعه دارند و بر این باور باشند که میتوانیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه بنای اصلی در ادارات تبلیغات برای خودشان شده است، بیان کرد: تبلیغ بیجا کار اشتباهی بوده و در منطق قرآن تمام بحث بر این است که بدون نام خدمت به خلق صورت گیرد اما ما کاری کردهایم که حتی با نام خدمتی برای خلق انجام ندادهایم.