مسعود دهنمکی فیلم سینمایی «طیبخان» را براساس کتاب «زندگینامه طیب حاجرضایی، حر انقلاب» میسازد.
مسعود دهنمکی گفت: ما فکر میکردیم کسانی که تا دیروز دیگران را متهم به رفتار پوپولیستی میکردند و پز مصلحانه و روشنفکری به خود میگرفتند امروز با عبرت از گذشته در آن مسیر نخواهند رفت.
زمانی که «اخراجیها» اکران شد، بیشترین فروش فیلم در سینمای ایران به یک میلیارد رسیده بود. این فیلم برای نخستین بار رقم فروش بالای دو میلیارد را در سینمای ایران ثبت کرد. این هم در شرایطی رخ داد که برخی با تعمد نسخه قاچاق فیلم را بیرون دادند و موجب شدند فروش فیلم ادامه پیدا نکند.»
مسعود دهنمکی گفت: جشنواره فیلم مقاومت میتواند با کشف و شناخت استعدادها جوانان فیلمساز و انتقال آنها به مراکز فیلمسازی گام موثری در تکثر فیلمسازان دفاع مقدس داشته باشد.
نرگس آبیار معتقد است كه حضور روحانیت در جامعه باید یك حضور همهجانبه باشد و فیلمساز علاوه بر پرداختن به جنبههای علمی و دینی او باید به زندگی شخصی، مشكلات و حضور وی در جامعه هم اشاره كند.
بازیگر تلویزیون و سینما گفت: در جبهه هم دعا خواندن بود هم مزاح کردن؛ اغلب مدیریت طنزها را خودم برعهده می گرفتم که با استقبال رزمندگان مواجه میشد.
حجتالاسلام صدر با بیان اینکه مردم اشتباه یک روحانی را پای روحانیت مینویسند، گفت: فیلمسازان میتوانند نگرش مردم را به قشر روحانی تغییردهند و این نکته را روشن سازند که در تمام اقشار خوب و بد وجود دارد.