وصیتنامه شهدا، منبع مهم و بسیار گویایی برای روشنگری این حقیقت است که باورهای دینی و پایبندی به اسلام مهمترین عامل حضور در جبههها و شرکت در دفاع مقدس در برابر دشمن بوده و این حقیقت مهم بیش از هرزمان، باید با زبان هنر به نسلهای امروز و آینده نشان داده شود.
مهدی سیاوشی: مرحوم افروغ جزو کسانی است که نشان داد که با اسلام و تفکرات برآمده از این دین است که میتوان ایران را به معنای حقیقی کلمه دوست داشت.
مرحوم افروغ معتقد بود: بحث من آسیبشناسی انقلاب اسلامی است، انقلابی که حضرت امام از آن به عنوان تحفه الهی و هدیه غیبی یاد کردند، سؤال این است که تا چه اندازه توانستهایم این تحفه الهی را تبیین و از دستاوردهای آن محافظت و مراقبت کنیم.
رایزن فرهنگی ایران در لبنان در یادداشتی نوشت: «جُرج زکی الحاج» یکی از ادبا و استادان برجسته لبنانی معاصر است که اگر چه در فرهنگ مسیحی لبنان پرورش یافته اما از علاقهمندان امام حسین(ع) است.
رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان گفت: انقلاب اسلامی تنها منحصر به ایران نبوده و همواره نشانههایی مبنی بر علاقهمندی برخی ملتها و نیز شماری از جریانهای غیرایرانی به انقلاب وجود داشته است.
به آمریکاییان از کودکی آموخته می شود که بدون هیچ سئوالی نظامی گری این کشور را پذیرا باشند. این شرطی شدن اجزای متعددی دارد.
معامله درست و متناسب با آمریکا، مقاومت و بیاعتنایی - دست رد به فریب مذاکره زدن- و ضربت بازدارنده در برابر فشار و ضربه است.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور گفت: سیاستگذاریهای شبه مدرن و سازمان کار دولت با ظرفیتهای ایرانیان سنخیت ندارد؛ باید از طریق نیروی ملّی و انقلابی بسیج به طراحی سازمان کار جدیدی برای دولت ایرانی اقدام کرد.
عراق زمان صدام که در پی جدایی خوزستان بود به مرکز گروه تجزیه طلب خوزستان تبدیل شد. زمینه برای فعالیت دوباره حزب التحریر را با کمک تسلیحاتی و آموزش نظامی فراهم کرد. تا جایی که سازمان حزب سیاسی خلق عرب در دل این حزب در سال ۱۳۵۸ بیرون آمد.
کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس به ویژه عربستان و کویت در طول هشت سال یورش صدام علیه ایران، در صدر حامیان منطقهای عراق قرار داشتند؛ حمایتهایی که محدودیت نداشت.
یکی از یاران امام خمینی(ره) گفت: در چنین شرایطی تلاشها و تألیفات شهید آیتالله صدر تاثیر فراوانى در روشن کردن اذهان جوانان عراقى در عدم گرایش به سوى احزاب کمونیستى و ناسیونالیستى و کاستن از شتاب این روند داشت.
سمینار بازخوانی «خدمات متقابل اسلام و ایران» نقد روایت مطهری از ناسیونالیسم ایرانی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.
دغدغه اصلی شریعتی در مفهومسازی امر شیعی در دو فاز نهضت و نظام بررسی تشیع به مثابه نظام اعتقادی نیست. بلکه فهم ماهیت انحطاط فکر و فرهنگ جامعه ایرانی است که دارای حساسیتهای واقعی شدید دینی است.
محسن حسنزاده لیلهکوهی گفت: جریان شعر انقلاب، پویا و زنده است و البته در تمام اینها، آرمانها و افکار بلند را میبینید که در قالبها و شکلهای مختلفی در حال انتقال به مردم هستند.
حسین شهرستانی گفت: قهرمان هگل یک قهرمان بی پرواست. مثل مجاهدین خلق، ژاکوبین های فرانسوی و کمونیست ها که با پارسایی و تقوای بسیجی کاملا متفاوت است.
چاپ شانزدهم «جریان شناسی سیاسی در ایران» به قلم «علی دارابی» تحقیق گروه انقلاب اسلامی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی چاپ شد.
رئیس پژوهشگاه علوم انسانی بحث خدمات متقابل اسلام و ایران را از جمله ابتکارات هوشمندانه شهید مطهری دانست و گفت: شهید مطهری در آن دوران با طرح این بحث فتنهای که قرار بود بین اسلام و ایران جدایی بیندازد را خیلی هوشمندانه خاموش کرد.
بیست و هفتمین قسمت برنامه تلویزیونی «جهان آرا» با عنوان «راز رضوان» درباره اسرار ناگفته، پیرامون زندگی و مبارزات شهید عماد مغنیه، شنبه شب 23 بهمن ماه روی آنتن شبکه افق رفت.