کرونا بیماری که تقریبا ۲ ساله همه انسان هارا درگیر خود کرده و مدام درحال تغییر است اینبار با علائم و مشخصات جدید خودش را نشان می دهد.
مدیرعامل شرکت سینا فارمد گفت: کوویران برکت پلاس به عنوان نخستین واکسن ایرانی مقابله با سویه امیکرون، وارد سبد مصرفی واکسنهای مقابله با کرونا شد.
عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: تاثیر واکسن های موجود در کاهش ابتلا به فرم شدید بیماری، بستری در بخش های عادی، مراقبت های ویژه و مرگ و میر ناشی از کرونا ثابت شده است.
در شرایطی که تحریمهای همه جانبه آمریکا منجر به فوت روزانه تعداد زیادی از ایرانیها میشد، محققان ایرانی، آستین بالا زدند و امروز ایران در زمره معدود کشورهای صادرکننده واکسن کرونا قرار گرفته است.
دبیر کمیته علمی کشوری کرونا گفت: بر اساس پیشبینیهای متخصصان به نظر میرسد که تا سه ماه آینده موج جدیدی از کرونا و افزایش چشمگیری در ابتلا به این بیماری نداشته باشیم.
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، همه افرادی که مبتلا به نوع اصلی سویه امیکرون شدند، در خطر ابتلا به زیرمجموعههای آن نیز هستند.
محققان نسبت به شیوع سویه امیکرون و آسیب جبرانناپذیر ان به سلامت کودکان هشدار دادند.
کارشناسان میگویند با افزایش موارد ابتلا به کووید-۱۹ در کودکان طی روزهای اخیر لازم است پروتکل بهداشتی کووید-۱۹ بیش از پیش رعایت شود.
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: بیش از ۸۱ درصد سویه در گردش کرونا در کشورمان زیر سویه BA۲ از خانواده اُمیکرون است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه اُمیکرون در ۴ ماه گذشته در آمریکا تا کنون حدود ۲۰۰ هزار و در آلمان با جمعیت مشابه ایران، حدود ۲۵ هزار قربانی گرفته، گفت: در ایران حدود ۷ هزار نفر در موج اُمیکرون جان باختند.
شرکتهای سینوفارم و سینوواک در بیانیهای اعلام کردند مجوزهای لازم برای آغاز آزمایشهای بالینی دو واکسن مخصوص سویه امیکرون ویروس کرونا را در هنگ کنگ دریافت کردهاند.
نتایج یک بررسی جدید نشان میدهد، دوره بیماری ناشی از ابتلا به سویه امیکرون به طور متوسط حدود دو روز کوتاهتر از نوع دلتا است.
متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری گفت: اُمیکرون Xe علائمی مانند سویه قبلی دارد و در کشورهای دیگر به علائم این بیماری به طور مشخص اشاره نکرده اند، تنها گفته اند ۱۰ درصد ممکن است قدرت انتقال آن بالاتر باشد.
برخی از افرادی که در بریتانیا به ویروس کرونا سویه امیکرون مبتلا شدهاند، گزارش کردند که علامت زنگ زدن گوش را تجربه میکنند.
شهر شانگهای چین مهمترین شهر اقتصادی این کشور با ۲۶ میلیون نفر جمعیت همچنان در حال مبارزه ومقابله با ویروس امیکرون است.
سازمان جهانی بهداشت یک زیرسویه جدید را که با عنوان اومیکرون پنهانکار شناخته می شود، سویه غالب در سراسر جهان معرفی کرد و آن را دلیل اوجگیری دوباره بیماری در چین و اروپا خواند.
واکسیناسیون خطر ابتلا به ویروس را تا حدی کاهش داده است و علائم ابتلا به امیکرون در بین افرادی که کاملا واکسینه شدهاند را میتوان به راحتی با سرماخوردگی اشتباه گرفت.
رییس بیمارستان عرفان گفت: یک بیمار کرونایی به طور معمول اگر خدمت معمولی بگیرد بین ۳ میلیون تا ۳ و نیم میلیون هزینه در بیمارستان دارد، اما شاید ۵ تا ۱۰ درصد برای بیمارستان درآمد داشته باشد.
متخصص بیماریهای عفونی گفت: بعضی پزشکان، برخی بیماران خود را به عدم تززیق واکسن ترغیب میکنند و نتیجه آن مراجعه بیمار با فرم شدید بیماری کرونا به مطبهاست.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا گفت: در حال حاضر موارد سرپایی کرونای امیکرون به میزان چشمگیری کاهش پیدا کرده است.