«عبدالله حمدوک» نخست وزیر سودان که چندی پیش با شبه کودتای ارتش از سمتش برکنار شده بود، با حضور در یک نشست خبری استعفای خود را اعلام کرد.
منبعی در سودان اعلام کرد، پس از اینکه مناطق مرزی در معرض حمله توپخانهای اتیوپی قرار گرفت، ازتش سودان در پاسخ به این حمله، امروز (سه شنبه) مرزهای شرقی را هدف قرار داد.
سودان از زمانی که عبدالفتاح البرهان طی کودتایی، دولت مدنی را کنار زد، عرصه اعتراضات و بی ثباتی سیاسی است و در این میان می توان ردپای تل آویو، آمریکا و متحدان منطقه ای را در آن مشاهده کرد.
همزمان با سفر هیئت اتحادیه عرب به خارطوم دو منبع در دولت عبدالله حمدوک به رویترز گفتند، مذاکرات به منظور حل بحران کشور دچار مشکل شده است.
کمیسر عالی حقوق بشر سودان کودتا در این کشور را به شدت مخرب توصیف کرد و از سران نظامی خواست از مواضع خود عقب نشینی کنند.
یک هیئت صهیونیستی به دلایل نامعلومی بعد از اقدام ارتش سودان در برکناری نخست وزیر این کشور به سودان سفر کرد.
منابع سودانی با اشاره به ادامه تظاهرات در این کشور از کشته شدن دو تظاهرات کننده در پایتخت این کشور خبر دادند.
انجمن مشاغل سودان که از نهادهای ذی نفوذ و برجسته مخالف کودتا علیه دولت این کشور است، تاکید کرد که با شورای نظامی تحت فرماندهی البرهان که این کودتا را رهبری کرده است، وارد مذاکره نمیشود.
شورای امنیت سازمان ملل متحد در بیانیه ای ضمن ابراز نگرانی شدید از کودتای نظامی در سودان، خواستار بازگشت دولت غیرنظامی این کشور به قدرت و آزادی همه بازداشت شدگان شد.
ائتلاف «گروههای غیرنظامی» سودان خواستار ادامه اعتراضات و نافرمانیهای مدنی تا «سرنگونی کودتا» شد.
نماینده ویژه اتحادیه اروپا در امور شاخ آفریقا کودتای نظامی در سودان را محکوم به شکست دانسته و هرگونه حمایت مالی اروپا از رهبری نظامی در سودان در چنین شرایطی را رد کرد.
شورای صلح و امنیت اتحادیه آفریقا اعلام کرد که عضویت و تمامی فعالیت های سودان در این نهاد به حال تعلیق درآمد.
هیئت دولت عربستان سعودی بر ضرورت برقراری آرامش در سودان تاکید کرد.
در پی وقوع کودتا در سودان اتحادیه اروپا این کشور را تهدید به تعلیق حمایت مالی کرد.