شهید مطهری مینویسد: نقش مثبت الغدیر در وحدت اسلامی از این نظر است که اولاً منطق مستدل شیعه را روشن میکند. ثانیاً ثابت میکند که پارهای اتهامات به شیعه که سبب فاصله گرفتن مسلمانان دیگر از شیعه شده است، بیاساس و دروغ است.
پنجم اسفندماه ۱۳۹۵جمعی از شاعران مذهبیسرا با رهبر انقلاب دیدار کردند. آقای جعفر عباسی از شاعران آیینی اهل خراسان جنوبی در این دیدار شعری در مدح امیرالمؤمنین علیهالسلام و درباره کتاب الغدیر خواندند و حضرت آیتالله خامنهای ضمن تمجید از شعر ایشان، نکاتی را درباره کتاب الغدیر علامه امینی بیان کردند. پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن عید غدیر خم، فیلم شعرخوانی و بیانات رهبر انقلاب را منتشر کرد.
مسابقه بزرگ علامه امینی(ره) و کتاب الغدیر توسط موسسه غدیرشناسی و با همکاری شبکه قرآن و معارف سیما برگزار میشود.
سعید حدادیان با بیان اینکه مرحوم حسان سوزدل داشت و اهل بکا بود، گفت: این شاعر اهلبیت(ع) هرگاه شعری را میخواند، با اشک همراه بود، او اهل اشک و بکا و سوزدل بود و باید دانست خمیرمایه این اشعارش با اشک عجین میشد.
بخش قابل توجهی از اشعار زندهیاد حسان در وصف امیرالمؤمنین، علی(ع) است. مصاحبت با علمایی چون علامه امینی و انس با آثار بزرگان، شعر چایچیان را از نظر ادبی و محتوایی ممتاز کرده است.
استاد انصاریان با بیان اینکه آفرینش بندگان توسط خدا بازیگری نیست بلکه با هدفی ارزشمند است، گفت: تکالیف الهی برای آنکه بهشت و جهنم را باور کرده، سخت و سنگین نیست.
«قائم» از القاب امام زمان(عج) که یادآور قیام موعود در آخرالزمان است. در دو روایت آمده که امامان صادق و رضا علیهماالسلام هنگام شنیدن این لقب، به احترام ایشان بلند شده و دست بر سر گذاشتهاند.
حجت الاسلام غلامی گفت: سرّ این همه فضلیت برای امام حسین(ع) به خاطر این است که امام یک کار عظیم و منحصربفرد انجام داده است و آن احیای دین خداست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی میفرمایند:جنگ شیعه و سنی برای دشمنان اسلامی خیلی قیمت دارد. اختلاف و تفرقه میان امت اسلامی موجب میشود که معنویت، طراوات، قدرت، شکوه و عظمت ائتلاف ملی شما را در هم بشکند.
مستند وُد یکی از تازهترین محصولات خانه مستند انقلاب اسلامی که به گفته ابوالفضل منافیپور کارگردان این مستند، در آن مشی و روش علامه امینی مؤلف کتاب الغدیر، در توجه به جایگاه وحدت مسلمانان بررسی شده است.
محقق و پژوهشگر علوم اسلامی درباره کتاب «احتجاجات و مناشدات به حدیث غدیر» گفت: علمای بزرگوار شیعه برای اثبات حقانیت ماجرای غدیر، فقط استناد به منابع مورد قبول اهل سنت کردهاند، ولی در این کتاب از منابع شیعی نیز بهره گرفتهایم.