نکته راهبردی که خواص و احزاب سیاسی باید بدانند اینست که آنها با "کارنامه" قضاوت میشوند نه با سخنرانیهای پرطمطراق و برنامههای رنگارنگ و مانیفستهای مکتوب!
برخی اصلاحطلبان در حالی نسبت به روحانی و دولت روحانی رویکرد انتقادی در پیش گرفتهاند که مردم فراموش نکردهاند چه کسانی "فدائیان روحانی" بودند و در میتینگهای انتخاباتی اعتدال سخنرانی میکردند!
اگرچه در سالهای گذشته دولت اصلاحطلبان و اعتدالیون حاکم کشور بوده اما یک فعال چپ اخیراً علت مشکلات را "ناکارآمدی اصولگرایان در سالهای گذشته" عنوان کرده است!
آیا دشمن مردم میتواند معلم مردم باشد؟! پاسخ این سؤال را باید پس از خوانش صحبتهای کسانی داد که دست به تحریم انتخابات 1400 زدند اما اکنون خود را معلم سیاسی مردم میدانند!
"یأس فلسفی" گزارهای است که در فاصله بین تحریم انتخابات و فرایند سیاستورزی مسلحانه روی میدهد. نشانههای این یأس هماکنون در جبهه اصلاحات به چشم میخورد.
شهردار کرمان در پاسخ به انتقاد از نبود روشنایی و علائم لازم در یک مسیر شهری پر حادثه گفته است: ما نصب کردیم اما در کمتر از ۲ هفته بیشتر علائم سرقت شده است!
اما و اگرهای بازگشت تحریمکنندگان انتخابات 1400 به عرصه سیاسی و مردمسالاری چیست و آیا آنها میتوانند بدون "توبه علنی" دست به این کار بزنند؟
"اصلاح طلبان تحریمی" که در ایام انتخابات 1400 رسما دست به تحریم انتخابات و خروج از مردمسالاری زدند؛ مشغول تهدید اصلاح طلبان نجیبی هستند که در انتخابات شرکت کرده اند.
"دشمنان مدیریت جهادی قالیباف" امروز در حالی از لزوم بهبود سرمایه اجتماعی کشور حرف میزنند که خودشان با هجمه بیمبنا به کارنامه خوب قالیباف؛ عامل ضربه به سرمایه اجتماعی کشور بودند.
لیدر اصلاحات در نخستین اقدام سیاسی خود پس از تحریم انتخابات ۱۴۰۰، به برخی افراد پیرامون خود مأموریت داده تا به تحلیل نتایج انتخابات بپردازند.