درحالی که تا پایان دولت دوازدهم (۱۵ مردادماه سال ۱۴۰۰) واردات واکسن کرونا به ۱۸ میلیون دُز میرسید، این میزان در مدت زمانی کوتاهی در دولت جدید به بیش از ۱۶۰ میلیون دز رسیده است.
تزریق دوز چهارم واکسن برای برخی گروههای سنی اعلام شد، با اینحال کدام نوع از واکسنها میتواند ایمنی بیشتری برای افراد داشته باشد.
پس از اعلام خبر موفقیت دانشمندان ایرانی در تولید واکسنهای کرونا معاندان تلاش کردند تا بذر ناامیدی را در دل دانشمندان و مردم ایران بپاشند امروز در برابر موفقیتهای پیاپی محققان ایرانی سکوت کردهاند.
درحالی که تا پایان دولت دوازدهم (۱۵ مردادماه سال ۱۴۰۰) واردات واکسن کرونا به ۱۹ میلیون و ۹۰۴ هزار دُز میرسید، این میزان در مدت زمانی کوتاهی در دولت جدید به بیش از ۱۸۰ میلیون دز رسیده است.
رئیس انستیتو پاستور: واکسن پاستوکووک قابلیت استفاده در کودکان و شیرخواران را دارد.
سرپرست دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: سنین ۱۲ تا ۱۸ سال برای واکسیناسیون مجاز اعلام شده است و بر این اساس تاکنون ۹۲.۵ درصد دانشآموزان دُز اول و ۷۲.۹ درصد دُز دوم را تزریق کردهاند.
رئیس انستیتو پاستور ایران گفت: تاکنون در دنیا هیچ واکسنی به عنوان دُز یادآور طراحی و ساخته نشده و پاستو کووک تنها واکسنی است که به عنوان دُز یادآور ساخته شده است.
رییس انستیتو پاستور گفت، افراد بالای ۱۸ سال و بزرگسال به فاصله یک ماه میتوانند دز یادآور واکسن پاستوکووک را تزریق کنند.
مدیر گروه تحقیقات تولید واکسن برکت گفت: تا کنون بیش از ۸ میلیون دوز واکسن تحویل وزارت بهداشت داده ایم و ۱۷ میلیون دوز نیز تولید و آماده تحویل است.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت گفت: در خصوص کرونا، هیچ گونه پیش بینی بیشتر از ۱۵ روز انجام نمی شود.
رئیس بیمارستان مرکز طبی کودکان اعلام کرد تزریق واکسنهای سینوفارم و پاستوکووک بهترین انتخاب برای افراد زیر 18 سال بوده و هیچ عارضه جدیای از این واکسنها برای این بازه سنی گزارش نشده است.
رئیس انستیتو پاستور ایران با بیان اینکه پاستوکووک یکی از بی خطر ترین و ایمن ترین واکسنهای دنیاست، گفت: این واکسن تنها واکسنی در دنیاست که دُز یادآور همراه خود دارد.
رئیس انستیتو پاستور ایران: در بزرگسالان با ۳ دُز واکسن و در کودکان با ۲ دُز واکسن بیش از ۹۹ درصد ایمنی زایی ایجاد میکند.
اگر قرار است چند عامل مخرب رابطه ایران و روسیه را تنظیم کنند؛ پس نقش سفارت ایران در تسهیل و ترمیم آن چیست؟