دو سویه جدید کووید در استرالیا کشف شده است که یکی از کارشناسان آنها را بسیار قویتر از سویه غالب فعلی میداند.
در مورد علائم این سویه ترکیبی جدید باید همان علائم معمولی مانند آبریزش بینی، عطسه و گلو درد، تب، سرفه و از دست دادن چشایی یا بویایی را در نظر داشته باشید.
مقامات انگلیس از شناسایی زیرسویه XE در این کشور خبر دادند که ترکیبی از دو زیرسویه اُمیکرون است.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد سویه جدید کووید ۱۹ که بهطور غیر رسمی «دلتاکرون» نامیده میشود، ترکیبی از سویه های دلتا و اومیکرون است و در فرانسه، هلند و دانمارک شناسایی شده است.
مردانی عضو ستاد ملی کرونا: امیکرون دو سویه مهم به نامهای BA۱ و BA۲ دارد که تا کنون همه موارد امیکرون مشاهده شده در کشور بجز ۲ مورد از نوع BA۱ بوده است.
متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۳ بیمار کووید۱۹ فوت و ۶۲۳۴ مبتلای جدید در کشور شناسایی شدند.
یک اصل پذیرفته شده این است که بعد از تزریق دودوز واکسن کرونا دوز سوم حتماً تکمیل کننده است و احتمال ابتلا به بیماری را کاهش میدهد واگر هم ابتلایی اتفاق افتاد مسلماً عوارض بیماری بسیار کمتر خواهد بود.
در روزهای گذشته تعداد بیماران مبتلا به کرونا و فوتی های کرونایی در اصفهان همزمان با دیگر شهرهای کشور افزایش یافته است.
مطالعات اخیر نشان دادهاند که سکسکههای مداوم و مکرر ممکن است از علائم ابتلا به واریانت جدید کرونا یعنی اومیکرون باشد.
پس از ظهور سویه جهش یافته اومیکرون اخیرا در فرانسه دنیای پزشکی دوباره در حالت آمادهباش قرار گرفته است.
حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا: با توجه به مطالعاتی که آمریکا انجام داده، کارایی واکسن فایزر و مدرنا بعد از ۲۵ هفته در برابر دلتا به زیر ۴۰ درصد و نسبت به امیکرون به حدود ۱۰ درصد میرسد.
معاون تحقیقات وزارت بهداشت در مورد روش های تشخیص امیکرون در جهان توضیحاتی را ارائه داد.
عین اللهی وزیر بهداشت: مهمترین عامل برای پیشگیری از ابتلا به امیکرون، استفاده از ماسک است. دز سوم واکسن را حتما تزریق کنید.
آزمایشگاه مرجع کووید ۱۹ در انستیتو پاستور ایران، کیت ویژه تشخیص اُمیکرون رو طراحی کرده و این کیت تشخیص ایرانی، در چندین آزمایشگاه هم توزیع شده است.
باوجود کاهش محسوس آمار روزانه مبتلایان و فوتیهای کرونا در کشورمان اما بهنظر میرسد ورود سویه جدید اُمیکرون به کشورها زنگ خطر تازهای در این زمینه برای هموطنان به صدا در آورده است.
فوق تخصص بیماریهای عفونی یادآور شد: نباید فراموش کنیم که هنوز کرونا در کمین بوده و اوضاع عادی نشده است.
کارشناسان بر اساس دادههای اولیه معتقدند به نظر نمیرسد اُمیکرون شدیدتر از دلتا یا سایر انواع قبلی ویروس کرونا باشد.
سویه امیکرون، آخرین نوع نگران کننده کروناویروس، از زمانی که در آفریقای جنوبی شناسایی شد، هشدار جهانی را ایجاد کرده است.
سازمان جهانی بهداشت و سایر دانشمندان خاطرنشان میکنند برای دادن حکم قطعی درباره سویه جدید ویروس کرونا یعنی «اُمیکرون» هنوز زود است.
یکی از مقامات بهداشتی تایلند امروز (دوشنبه) اعلام کرد که اولین مورد ابتلا به سویه امیکرون که یک شهروند آمریکایی است و اواخر ماه گذشته از اسپانیا به این کشور سفر کرده بود را شناسایی کرده اند.