رهبر انقلاب روز 29 شهریور در دیدار با پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس فرمودند: «در طول جنگ مهمترین کمک را (کمک اطّلاعاتی) آمریکاییها میکردند. جایگاه و آرایش نیروهای ما را نقشهبرداری میکردند، به طور مداوم در اختیار آنها [یعنی رژیم بعث] میگذاشتند.»
حلبچه در زمان جنگ تحمیلی عراق علیه ایران توسط نیروهای رژیم صدام حسین بمباران شیمیایی شد.
یک نشریه آمریکایی نوشت، شمار جنگندههای عملیاتی اف-۱۴ نیروی هوایی ایران با گذشت دههها افزایش یافته است.
برگزاری جشنواره موسوم به فرهنگی – تفریحی که در شهر تاریخی «بابل» در جنوب بغداد بعد از سال ها توقف دوباره از سر گرفته شده، باعث اعتراض اهالی این استان شده است.
فرمانده نیروی هوایی ارتش با همسر شهید خلبان دلحامد دیدار کرد و گفت: شما همسران و خانواده های شهدا سرمایه های ملی کشور هستید و وجود شما باعث مبالات و مسرت اقشار جامعه است.
فرمانده هوانیروز ارتش گفت:هلیکوپتر قطعات زیادی دارد که ما به خودکفایی رسیدیم، هیچ قطعهای را از خارج وارد نمیکنیم.
تاریخ عراق، سرشار از فراز و فرودهایی است که بسیاری از ما از آن آگاه نیستیم؛ مسیری که منجر به سرکارآمدن صدام حسین، آن جنایتکار بزرگ منطقه شد، در تاریخ عراق بسیار درسآموز و عبرتآور است.
پذیرش قطعنامه اوج عقلانیت امام خمینی(ره) است، هرچند که ناگوار باشد و امام نوشیدن آنرا به جام زهر تعبیر کنند.
بمباران شیمیایی سردشت برگی سیاه از همکاری کشورهای غربی در جنایتهای شیمیایی و بیولوژیکی است.
امارات متحده عربی، شیخ نشینی کوچک در جنوب خلیج فارس که عمر این شیخ نشین از سال ۱۹۷۱ تاکنون است، هر از گاهی توهم زده و ادعاهایی را درباره جزایر سه گانه ایرانی بیان میکند.
صفحه اینستاگرامی نوجوان، منتسب به دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری، روایتی کوتاه از حمله شیمیایی رژیم بعث به حلبچه منتشر کرد.
صدام حسین پس از حمله شیمیایی به شهرهای سردشت و حلبچه اعتراف به استفاده از سلاحهای شیمیایی کرد و حتی مردم ایران را تهدید کرد که دیگر شهرها را هم بمباران شیمیایی خواهد کرد.
یک کارشناس عراقی، دستگاه اطلاعاتی این کشور را به تبانی با بقایای حزب منحله بعث که در کشورهای همسایه حضور دارند، متهم کرد.
حزب دموکرات کردستان عراق با تاکید بر این مسئله که سهم کُردها از دولت جدید باید با توافق گروههای سیاسی منطقه کردستان مشخص شود، دولت جدید عراق را به عدم رای اعتماد در پارلمان تهدید کرد.
محمد حاجمحمود میگوید: بهاعتقاد من اگر جمهوری اسلامی ایران و حاج قاسم نبودند بغداد و دمشق اکنون در اشغال داعش بود.
تحرکات اخیر آمریکا در داخل عراق و منطقه تاکید می کند که واشنگتن برای ماندن در عراق تمام گزینه هایش را روی میز گذاشته است، از «خرید وقت» و «دور زدن پارلمان» گرفته تا پیاده سازی سناریوی تجزیه عراق.
رئیس شورای شهر تهران در پیامی ضمن تسلیت شهادت سپهبد قاسم سلیمانی گفت: ترور ناجوانمردانه سردار سرفراز سرلشگر حاج قاسم سلیمانی، ایران را آکنده از اندوه و خشم کرد.
۷۵ هزار نسخه خطی شناسایی شده در عراق وجود دارد، اما این همه ماجرا نیست، میراث شیعه تاریخ پر فراز و نشیبی در این سرزمین داشته است. از حمله وهابیها و سوزاندن نسخ خطی توسط ارتش بعث عراق گرفته تا دزدیهای آمریکا و اسرائیل.
آمریکاییها که بواسطه انقلاب اسلامی ایران، منافع خود را در کل منطقه غرب آسیا در خطر میدیدند، در آذر ماه ۱۳۵۸، برنامه کودتایی را به شاهپور بختیار آخرین نخستوزیر رژیم ستمشاهی تجویز کردند.