حسین شمسایی شاعر و مداح کشورمان به خاطرهای از دیدار حمید سبزواری با شهید بهشتی اشاره کرد که سبزواری در آن شعری را خواند و شهید بهشتی به او گفت: «بروید برای جمهوری شعر بگویید.»
سیدعلی موسوی گرمارودی در آستانه سالگرد درگذشت مرحوم حمید سبزواری شاعر انقلاب اسلامی، گفت: ایشان تنها در سرود استاد نبودند؛ بلکه همه قالبها و حوزههای شعری را با استادی تمام و با زبان فخیم که همان زبان خراسانی ست؛ آزمود.
نخستین سالگرد درگذشت استاد حمید سبزواری، شاعر نامدار انقلاب، دوشنبه این هفته با عنوان «اولین کنگره شعر انقلاب» و با مشارکت بنیاد شعر و ادبیات داستانی در زادگاه وی برگزار میشود.
همزمان با دومین شب برگزاری جشنواره شعر، موسیقی و سرود طبس، پاسداشت یاد مرحوم سبزواری با حضور خانواده این شاعر انقلابی برگزار میشود.
غلامعلی حداد عادل با حضور در گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما از حمید سبزواری پدر شعر انقلاب سخن میگوید.
علیمحمد مودب معتقد است مرحوم سبزواری توفیق داشت که در مهمترین حادثه قرن، سراینده باورها و دردهای مردم انقلابی کشورمان باشد.
خالق سرودهای ماندگار انقلابی، مرحوم حمید سبزواری، امروز با حضور مردم شخصیتهای برجسته فرهنگی، ادبی و هنری و سیاسی کشور از حوزه هنری تشییع میشود.
شبکه مستند سیما به مناسبت درگذشت استاد حمید سبزواری از پیشکسوتان شعر انقلاب، مستند «شاعر سپیده» را امروز روی آنتن می فرستد.
در پیام تسلیت محسن مومنی شریف آمده است: استاد سبزواری را باید به حق از دلسوزترین و همراه ترین شاعران با انقلاب و رهبری دانست.
استاد حمید سبزواری «پدر شعر انقلاب» و سراینده آثار مشهور و ماندنی دوران انقلاب و دفاع مقدس بامداد امروز درگذشت.
یک شاعر و استاد دانشگاه گفت: خداوندا حمید را زنده نگه دار! که برای ورود امام عصر به کوفه شعری بهتر از آن شعری که برای ورود امام به تهران سرود بسراید.
محسن ممتحنی پسر حمید سبزواری از خاطرات پدرش در خصوص سرود «خمینی ای امام» می گوید.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سبزواری همیشه در اشعاری که میسرود تلاش میکرد هر چه بهتر پیام انقلاب و دفاع از ارزشها و باورهای اصیل اسلامی را نشان دهد.