درحالی که تا پایان دولت دوازدهم (۱۵ مردادماه سال ۱۴۰۰) واردات واکسن کرونا به ۱۸ میلیون دُز میرسید، این میزان در مدت زمانی کوتاهی در دولت جدید به بیش از ۱۶۰ میلیون دز رسیده است.
پس از اعلام خبر موفقیت دانشمندان ایرانی در تولید واکسنهای کرونا معاندان تلاش کردند تا بذر ناامیدی را در دل دانشمندان و مردم ایران بپاشند امروز در برابر موفقیتهای پیاپی محققان ایرانی سکوت کردهاند.
کرونا بیش از دو سال است با سلامت مردم دنیا در جدال قرار دارد؛ اما واکسن سازان دنیا و از جمله ایران نیز بیکارنبودهاند؛ به طوری که اکنون ۶ واکسن ضد کرونا در کشورمان تولید میشود.
نشریه معتر پزشکی «لانست» نیز در آخرین شماره خود، با انتشار مقاله ای از واکسن «رازی کوو پارس» ساخت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی به عنوان پیشروترین واکسن استنشاقی دنیا یاد کرد.
وزیر بهداشت از تحویل نخستین محموله واکسن "کووپارس" موسسه تحقیقات و واکسنسازی رازی خبر داد.
رییس اداره مبارزه با بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن گفت: در سال ۱۴۰۱ احتمالا به همه مردم یک نوبت دوز یادآور تزریق کنیم که با ظرفیت تولید داخل پیش بینی می کنیم نیازی به واردات نباشد.
رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با اشاره به تلاش شبانه روزی ۱۹ ماه اخیر این موسسه برای ساخت واکسن کووپارس گفت: سازمان غذا و دارو میزان واکسن مورد نیازش را اعلام کند.
سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی گفت: تاکنون ۵ میلیون دز واکسن رازی کووپارس تولید شده که اگر تست های کنترلی آن تکمیل شود آماده عرضه به بازار خواهد بود.
معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرمسازی رازی گفت: یک میلیون و ۴۰۰ هزار دوز از واکسن کووپارس موسسه رازی تولید و آماده عرضه است.
سرپرست مدیریت پشتیبانی تولید فرآورده های بیولوژیک موسسه رازی از تولید ٣ و نیم میلیون دز واکسن رازی تا هفته آینده خبر داد و نتایج مقایسه واکسن سینوفارم با کووپارس را اعلام کرد.
سخنگوی موسسه تحقیقات و واکسنسازی رازی از تلاش برای چاپ مقاله علمی از دو فاز واکسن کووپارس تا یک الی دو روز آینده خبر داد.
معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه رازی گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار دز واکسن «کووپارس» تولید شده و به محض دریافت مجوز تزریق اضطراری آمادگی تولید ماهانه ۳ میلیون دز را داریم.
سخنگوی پروژه تولید واکسن کوو پارس رازی به بیان توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت این واکسن پرداخت.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حال حاضر یک میلیون و ۴۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در مجموعه رازی تولید شده و بعد از صدور مجوز طبق برنامهریزیهای انجام شده در اوایل پاییز این میزان به ۵ میلیون دز خواهد رسید.
فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس با حضور وزیر جهاد کشاورزی در موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی آغاز شد.
فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن «کووپارس» صبح امروز با حضور وزرای بهداشت و جهاد کشاورزی در موسسه سرم سازی رازی آغاز شد.
مراسم آغاز فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن رازی کووپارس در البرز با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.
سخنگوی موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی با بیان اینکه فاز سوم این واکسن از هفته آینده آغاز می شود گفت: در فاز سوم این واکسن را با واکسن های خارجی همچون سینوفارم مقایسه می کنیم.
رئیس موسسه سرم سازی رازی گفت: در هفته اول مرداد ماه فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن کووپارس شروع شده و به همه داوطلبان این مرحله واکسن تزریق خواهد شد.
اسحاقی گفت:تا پایان شهریور حدود پنج میلیون دوز واکسن " رازی کووپارس" در اختیار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار میگیرد.