مسئله اصلی جریان اشرافی و غربگرا، مقایسه عملکردها توسط افکارعمومی است. قطعا مردم در شرایط فعلی عملکرد مدیران دولت و شهرداری را با مقامات دولت قبل و شهرداری اصلاح طلبان مقایسه می کنند.
اقدام دولت رئیسی در حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، رانت خواران و قاچاقچیان را نقره داغ کرد. یک سوال؛ چرا جریان اصلاح طلب از این اقدام ناراحت و گلایه مند است!؟
متاسفانه بخشی از جریان تندرو اصلاح طلب دارای روحیه تکفیری است. این طیف همصدا با دشمن ضمن دروغ پراکنی، شایعه سازی و نفرت پراکنی علیه روحانیون، چاقوی اراذل و اوباش را برای اقدامات جنایتکارانه تیز می کند
افراطیون اصلاح طلب، دولت سیزدهم را متهم می کنند که چرا از آمریکا انتظار دارید که همه تحریم ها را لغو کند!؛ گویا این جماعت اصلا موافق لغو تحریم های ضدایرانی نیست.
گویا افراطیون اصلاح طلب از بهبود اوضاع کشور در دولت رئیسی عصبی شده و دلتنگ آتش زدن بانک و آمبولانس و ماشین آتش نشانی بوده و برای تحمیل قطعنامههای جدید علیه ملت ایران بیقراری میکنند.
جریان تندرو اصلاح طلب، قافیه را تنگ دیده و در پی بازی جدید رسانه ای برای هجمه به افکارعمومی و سنگ اندازی در مسیر بهبود اوضاع کشور است.
آیا پیاده روی ظریف و کری و گفت و گوی تلفنی روحانی و اوباما و گفت و گوهای عراقچی و وندی شرمن و...به معنای مذاکرات مستقیم و بدون واسطه نبود!؟ نتیجه چه شد!؟ تحریم ها به تاریخ پیوست!؟
هر وقت که با مفسدان گردن کلفت اقتصادی برخورد شده و مدیران نجومی بگیر و دلالان و جماعتی که خون مردم را در شیشه می کنند، نقره داغ می شوند،صدای اعتراض اصلاح طلبان بلند می شود.
در دولت قبل، قصور و تقصیرهای دولتمردان به بهانه های مختلف و از جمله انداختن تقصیرها به دولت قبلی با بی اخلاقی توجیه می شد. اما در دولت سیزدهم چنین رویکردی مشاهده نشده است.
جریان اصلاحات اخیرا بیانیه ای ۷ بندی تحت عنوان «نگرانی جبهه اصلاحات ایران از روند سیاست خارجی و دیپلماسی هسته ای» را منتشر کرده است.
جریان اصلاح طلب اصرار دارد که روند خسارت بار سیاست خارجی دولت روحانی در دولت سیزدهم نیز ادامه یابد. به نظر شما، این اصرار صرفا نشانه سهل اندیشی است؟!
در شرایطی که دولت جدید در پی بهبود اوضاع اقتصادی و ایجاد تحول و جبران خسارت های دولت سابق است، بانیان وضع موجود همزمان مشغول سنگ اندازی در مسیر حرکت دولت هستند.
تجربه دولت روحانی، بیش از پیش ثابت کرد که نوع مواجه با آمریکا و تروئیکای اروپا باید از موضع قدرت و اقتدار باشد. بهانه زدایی از آمریکا به هیچ عنوان جواب نمی دهد، چرا که صرفا بهانه ها تغییر می کند.
یاس آفرینی و ناامیدکردن مردم بخشی از دستورالعمل دائمی جریان اصلاحطلب است. جریانی که خود مسبب و بانی اصلی وضع موجود است ولی بجای عذرخواهی و تلاش برای جبران خسارتها، بذر ناامیدی میپاشد.
همانقدر که افکارعمومی از آقای رئیسی انتظار تحول و پیشرفت دارد، به همان میزان نیز به این مسئله آگاه است که دولت روحانی زمین سوخته به دولت بعد تحویل داد.
علت اصلی وضع موجود بی مسئولیتی طیفی است که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حداقل ۳۴ سال در مناصب ارشد اجرایی، تقنینی و قضایی حضور داشته اما به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی ارائه نداده است.
رئیس قوه قضائیه ضمن اعلام اینکه دادگاههای مفاسد اقتصادی سهم خود در مبارزه با فساد را انجام داده است، گفت: باید ریشه فساد و رانت در جامعه خشک شود.
یکی از علتهای اصلی وضع موجود اقتصادی، تمرکز بیش از حد دولت روحانی در مسئله برجام است. در هشت سال اخیر ظرفیتهای عظیم کشور به پای توافق با آمریکا و برجام ذبح شد.
آقای همتی بدون شک نماینده جریان لیبرالی و سرمایه داری در انتخابات ریاست جمهوری است. اظهارات وی دقیقا تکرار اظهارات آخوندی و روحانی و نعمت زاده و زنگنه و نجفی و...است.
اعضای ارشد ستادهای موسوی و کروبی در سال ۸۸ جنبه شکست در انتخابات را نداشتند و در سال ۹۲ نیز ظرفیت پیروزی در انتخابات را نداشتند.