مدیرعامل بیمه سلامت درباره مزایای حذف نسخه کاغذی و گلایههای مردم میگوید.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با الزام تمدید پروانه مطب و عدم پرداخت مابه التفاوت به مراکز ارائه خدمات درمانی، پروژه نسخه الکترونیک کامل خواهد شد.
پژوهشگر نظام سلامت گفت: یکی از علل عدم همراهی جامعه پزشکی با نسخه الکترونیک به وقت گیر بودن سامانه بر میگردد، از طرف دیگر تعدادی پزشک که موافق شفافیت نظام سلامت نیستند.
همزمانی اجرای نسخه الکترونیک با شیوع واریانت امیکرون در کشور موجب شد تا وزارت بهداشت و ارتباطات تلاش کنند استفاده از نسخه کاغذی تا اول اردیبهشت ۱۴۰۱ فراهم شود.
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تأمین اجتماعی گفت: داروخانهها، آزمایشگاهها، مراکز تصویربرداری و سایر مراکز پاراکلینیک حق دریافت وجه اضافه و یا عدم پذیرش بیمارن به بهانه قطعی سیستم را ندارند.
مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران بر اجرای نسخه نویسی الکترونیک تاکید کرد و گفت: همه ما باید تلاش کنیم این برنامه بهتر اجرا شود و مشکلی برای ذی نفعان این طرح بزرگ ملی ایجاد نشود.
ماجرای فروش اینترنتی دارو از زمستان ۹۹ داغ شد و انجمن داروسازان به طور جدی با آن مخالفت داشت، اما این مخالفت، منفعت عمومی نداشته و دامن زننده به مشکلات فعلی است.
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در حال حاضر الکترونیکی شدن خدمات سلامت و به خصوص اجرای نسخه نویسی الکترونیک اجتناب ناپذیر است.
نایب رئیس انجمن داروسازان ایران، از رفع مشکل قانونی برای دریافت تعرفه نسخه الکترونیک در داروخانه ها خبر داد و گفت: این تعرفه می بایست از سوی هیات وزیران ابلاغ شود.
مدیرکل دفتر مدیریت خدمات سلامت عمومی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به آغاز نسخهنویسی، نسخهپیچی و ارجاع الکترونیک در سطح مراکز روستایی گفت: از اول خرداد بیمهشدگان روستایی نیازی به دفترچه ندارند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: نسخه الکترونیک بخشی از هزینههای درمان را از دوش مردم برمیداریم و امکان کنترل و جلوگیری از هدر رفت منابع در حوزه درمان فراهم خواهد شد.
دبیر انجمن داروسازان تهران، در ارتباط با مشکلات پیش آمده برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک در داروخانه های کشور، نکاتی را متذکر شد.