رئیس شرکت فایزر از ابتلای خود به ویروس کرونا علیرغم دریافت چهار دز واکسن تولیدی این شرکت خبر داد.
یک رسانه صهیونیست اعلام کرد، اسرائیل مجددا به شرکت فایزر اجازه داد تا واکسن جدیدش برای مقابله با سویه اومیکرون را بر روی مهاجران صهیونیست ساکن فلسطین اشغالی آزمایش کند.
آژانس بهداشت عمومی سوئد به دلیل نگرانی از عواض بعد از تزریق، تزریق واکسن مادرنا کرونا را به صورت موقت متوقف کرد.
مدیر کل اداره دارو سازمان غذا و دارو گفت: اغلب شرکتهای خصوصی اعلام کرده اند که شرکتهای واکسنساز فقط به دولتها واکسن میفروشند.
شبکه راشاتودی: فایزر از دولت آمریکا خواسته است که نه تنها مانع از تولید واکسن در دیگر کشورها شود، بلکه کشورهایی که اقدام به تولید واکسن ارزان قیمت می کنند را تحریم کند.
نخستوزیر رژیم صهیونیستی با تبلیغ روابطش با شرکت آمریکایی فایزر و مدیرعامل آن، امیدوار است بتواند در انتخابات پارلمانی پیشرو در فلسطین اشغالی رأی بیشتری جمع کند.
مجری شبکه لندنی الحوار: دنیا را به درد و بلا گرفتار کرده اند تا شرکت هایی مثل فایزر سود کنند؛ فایزر فقط در سال ۲۰۲۱ پانزده میلیارد دلار سود کرده است.
جمال عبدالعظیم، استاد روابط بین الملل از مصر: وقتی مدیر شرکت فایزر از زدن واکسن تولیدی این شرکت امتناع کرده چرا ما باید از چنین واکسنی استفاده کنیم؟
تلویزیون CGTN چین: طبق مطالعه منتشر شده از سوی آکسفورد، تست کرونای ۱۲۴۰۰ اسرائیلی پس از دریافت واکسن مثبت بوده؛ ۶۹ نفر از این تعداد، دوز دوم واکسن کرونا را نیز دریافت کرده بودند.
پشت پرده رقابت غولهای دارویی جهان برای فروش و صادرات واکسن کرونا، یک جنگ بزرگ برای پولهای کلان و بازار جهانی چند میلیارد دلاری واکسن در جریان است.
گزارش CNN از تهدید رئیس سازمان غذا و داروی آمریکا توسط رئیس دفتر ترامپ برای صدور مجوز اضطراری استفاده از واکسن فایزر: اگر مجوز استفاده از فایزر را صادر نکنی باید استعفا بدهی!
افراد زیادی در آمریکا و اروپا از دریافت واکسن سر باز زده اند و بسیاری از کارشناسان و پژوهشگران حوزه های مختلف از عواقب پیدا و پنهان واکسن های آمریکایی سخن گفته اند.
کمپانی آمریکایی فایزر که اولین واکسن کووید-۱۹ را تولید کرد، سال ۱۹۹۶ یکی از داروهایش را روی کودکان نیجریهای آزمایش کرد و منجر به فوت چندین نفر از آنها شد.
بخشی از علائم عجیب واکسن های فایزر و مدرنا که تاکنون در بین برخی از داوطلبان بروز کرده است.
واکسن محصول مشترک شرکت آسترازنکا و دانشگاه آکسفورد انگلیس که ارزانتر از برخی دیگر از واکسن ها از جمله فایزر ارزیابی شده، به سرعت در حال گرفتن تاییدیه در کشورهای اروپایی است.
سازمان غذا و داروی آمریکا در حال تحقیق درباره واکنشهای حساسیت برانگیز و آلرژیک به واکسن کرونای شرکت فایزر است.
سازمان غذا و دارو آمریکا هشدار داده است که چهار شرکت کننده در آزمایش واکسن کووید ۱۹ شرکت آمریکایی فایزر مبتلا به فلج صورت شده اند.