مسئول قرارگاه جهادی شهید سلگی در همدان از برگزاری اردوی جهادی در یکی از روستاهای محروم همدان خبر داد و گفت: این اردو تابستان سالجاری آغاز می شود و در طول دو ماه به اتمام می رسد.
میرزا محمدسلگی ۲۲ ساله بودکه در جبهه فرمانده شد. ایشان پس از جنگ هفت سال فرماندهی سپاه نهاوند، ۱۲ سال مسئولیت بنیاد شهید نهاوند، دو سال رئیس اداره اوقاف را بر عهده داشت.
رهبر انقلاب: «کتابی که اسمش آب هرگز نمی میرد است، شرح حال یک جانبازی است که الآن در همدان است؛ واقعاً اگر ممکن بود برای من -که ممکن نیست- پا می شدم میرفتم همدان، دیدن این مرد.»
محسن رضایی گفت: آرامگاه او، زیارتگاه انبوه زائرانی خواهد شد که از اقصی نقاط کشور و بیرون از مرزها، به نهاوند خواهند آمد تا آن کسی که گفت آب هرگز نمی میرد را بشناسند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه سردار سلگی یک عارف مجاهد بود گفت: سردار سلگی پس از آنکه پاهایش در دفاع مقدس از دست داد پس از مداوا دوباره به جبهه بازگشت.
انگیزهای که او را میکشانده به جنگ، انگیزهای که او را نگه میدارد، انگیزهای که کاری میکند که این بچهها و جوانهای دوروبَرش عاشقانه این فرمانده گردان را دوست بدارند؛ عاشقانه دوست بدارند.
یکی از فعالان رسانه همزمان با انتشار خبر شهادت سردار سلگی راوی کتاب «آب هرگز نمیمیرد» یادداشتی را منتشر کرد.
حمید حسام نویسنده کتاب «آب هرگز نمیمیرد» به روایت شهید سلگی همزمان با شهادت این راوی یادداشتی را منتشر کرد.
آیین گرامیداشت شهید سلگی در سومین روز عروج این شهید والامقام، در صدا و سیمای مرکز همدان برگزار میشود.
معاون امور استانهای صدا و سیما متنی را به یاد شهید سلگی این راوی روزهای حماسه و دفاع منتشر کرد.
به سلگی گفتم: «سردار! کتاب «آب هرگز نمیمیرد» را که میخواندم، هرچه به صفحات آخرش نزدیکتر میشدم، غصهدارتر میشدم! یواشیواش شما داشتی تمام میشدی! واقعا شما جانباز چند درصدی یا شهید صددرصد؟!»
حاج میرزا خودش یکی از ستارههای درخشان نسل جنگ و انقلاب است. روزی قهرمان جنگ بود و روزی هم خاطراتش از آن روزها حال جوانترها را دگرگون میکرد.