مقامات اماراتی معمولا تلاش میکنند تا کمترین اخبار ممکن در خصوص جزئیات این حوادث در فضای عمومی منتشر شود تا مانع از ایجاد جو ناامنی و ترس از سرمایه گذاری خارجی در این کشور شوند.
الجزایر در ۲۴ آگوست در نتیجه «اقدامات خصمانه» مغرب به مناسبات محدود خود با این کشور پایان داد تا همکاری محدود این دو در زمینه انرژی نیز متوقف شده و سطح جدیدی از التهاب در مناسبات دوجانبه شکل بگیرد.
منابع ارمنی مدعی بودند که روسیه، جنگندههای Su۳۰_SM را بدون بسته تسلیحاتی به ارمنستان فروخته است و جنگندههای ارمنی سلاحی برای رزم هوا به هوا در اختیار نداشتهاند.
یکی از مسائلی که در این دوره موجب جنجال و خبرسازی گسترده شد بحث اعزام تروریستهای مزدور سوری توسط ترکیه به منطقه قره باغ بود.
پهپاد مدل Karayel ساخت ترکیه جدیدترین عضو در میان هواپیماهای بدون سرنشین سرنگون شده ائتلاف سعودی محسوب میشود که تا کنون ۲ فروند از آنها در استانهای الحدیده و الجوف یمن سرنگون شدهاند.
در صورتی که اراده دولت وفاق و حامیانش بر ادامه پیشروی به سمت شرق باشد بندر نفتی راس لانوف که به نوعی شاهرگ اقتصادی دولت طبرق و خلیفه حفتر محسوب میشود میتواند هدف بعدی آنها برای ادامه نبرد باشد.
شاید نظیر چنین عملیاتهایی را تنها نیروی هوایی امریکا با تجهیزات و تکنولوژی دهها برابر بیشتر از نیروهای خودی توانسته باشند در جنگ سوریه انجام دهند.
یکبار دیگر ثابت شد پول و آزادی در خرید تسلیحات نظامی نمیتواند به تنهایی برای ارتشهای بینظم و فاقد تجربه کشورهای حاشیه خلیج فارس پیروزی به ارمغان بیاورد.
از ابتدای سال ۲۰۲۰ میلادی و با شدت گرفتن درگیریها میان دو طرف در خاک لیبی به ناگاه اوضاع در خصوص مقابله با پهپادهای مهاجم ترک دگرگون شد.
خط ارتباطی با تونس و انتقال زمینی تجهیزات و کمکهای این کشور و ترکیه از طریق این مسیر میتواند نقش مهمی در دفاع نیروهای GNA از پایتخت این کشور داشته باشد.
این ششمین فروند از پهپادهای مدل Bayraktar ارتش ترکیه است که در درگیریهای لیبی ساقط میشود.