دبیر کمیته علمی کشوری کووید ۱۹ اعلام کرد پلاسما درمانی نقشی در کاهش مرگ و میر بیماران کرونایی نداشته است.
معاون فنی و فناوری های نوین سازمان انتقال خون ایران گفت: کمتر از ده درصد از بهبودیافتگان کرونا پلاسما اهدا کردند.
بررسی دادههای به دست آمده از بیماران مبتلا به کرونا که از پلاسمای افراد بهبودیافته درمان شدهاند نشان داد، این روش میتواند روند مؤثری برای درمان باشد.
مدیرعامل سازمان انتقال خون با بیان اینکه وضعیت ذخایر خونی کشور قابل قبول است، گفت: از مردم میخواهیم اهدای خون را فراموش نکنند.
مدیرکل انتقال خون استان تهران گفت: در حال حاضر تعداد ۶۰ نفر از بهبودیافتگان کرونا در تهران جهت درمان سایر بیماران پلاسمای خود را اهدا کردهاند.
رئیس کمیته علمی کرونا گفت: نتایج اولیه تستهای پلاسمای کرونا مثبت اعلام و قرار شد مجوز صادرات برای تستهای الایزا صادر شود تا کشورهای دیگر هم بتوانند از این تستها استفاده کنند.
مهدی زاده گفت: پلاسمای خون بیماران بهبود یافته می تواند به درمان کروناویروس جدید کمک کند.
پلاسما درمانی به عنوان راهکاری برای تقویت سیستم ایمنی بدن مبتلایان به کووید ۱۹، در ایران مورد توجه قرار گرفته است. اهدای پلاسمای خون بهبود یافتگان به کرونا در بیمارستان بقیه الله (عج) را میبینید.
عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی با تاکید بر اینکه ایران نخستین کشور در اجرای پلاسمادرمانی برای بیماران مبتلا به کرونا بوده گفت: بهبودی تعدادی از این بیماران که بدحال بودند، شبیه یک معجزه تمامعیار است.
اهداکنندگان پلاسما برای انجام این اقدام، تعدادی از کادر درمان اند که در هفتههای اخیر به این بیماری مبتلا و اکنون بهبود یافته اند.
پلاسمای خون چند بیمار بهبود یافته از کرونا امروز به عنوان یک روش درمانی مکمل برای تزریق به بیماران کرونایی در بیمارستان مسیح دانشوری جداسازی شد.
فداکاری بهبودیافتگان کرونا به شکرانه رهایی از شر ویروس کرونا، پلاسمای خون به سایر بیماران اهدا میکنند.