در اقدامی تأملبرانگیز شامگاه سهشنبه ۳۰ دیماه خبری مبنی بر برگزاری جشنواره سینمایی در منزل شخصی سفیر در فضای مجازی منتشر گردید، مراسمی که محدود به چند ویدیو اختصاصی در لحظه اهدای جوایز به هنرمندان کشور شد، جشنواره که باید این پرسش را مطرح کرد که اساساً با کدام مجوز از سوی نهادهای متولی اقدام به برگزاری آنهم در منزل شخصی سفیر شده است؟
یک کارشناس فرهنگ و هنر نسبت به گسترش «نفوذ» در مدیریت فرهنگی و رسانهای هشدار داد.
در قسمت آخر سریال وقتی که ارسطو و بهتاش از آسانسور هتل خارج می شوند،تصویر خودشان خوب دیده نمی شود، ولی به مدت 20ثانیه یک پرچم در سمت راست تصویر به خوبی نشان داده می شود. آن پرچم آبی رنگ، پرچم یونیسف است. یونیسف که با هتل اسپیناس تفاهم همکاری هم داشته.
متاسفانه باید پذیرفت که نفوذ دشمن آن هم در دستگاهی که قطعا شدیدترین و جدیترین واحد گزینش در میان دستگاههای کشور (پس از دستگاههای امنیتی) را دارد نشان از همان وادادگیِ مورد بیان علیعسگری در بدنه مدیریتی سازمان صداوسیماست و راه برخورد با این نفوذیها از طریق وادادهها امکانپذیر نیست.
افرادی میخواهند هنر غیرارزشی را جایگزین کنند؛ با وجود این هشدارها این جریان مادام در پی پیادهسازی این هدف بوده است و مسئولین بسیاری با کمکاری و یا همراهی به این امر کمک کردهاند.
انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس، پس از هشدار مقام معظم رهبری به دولت بیانیه ای را نسبت به نفوذ فرهنگی دشمن در عرصه سینما منتشر کرد.
این احساس که «آمریکا رو به افول است» در دنیا به شدت رواج دارد؛ جایگاه جهانی آمریکا پس از مراسم تحلیف ترامپ وارد سقوط آزاد شد و عقبنشینی واشینگتن از عرصه رهبری جهان نیز این سقوط را تشدید کرده است.
"دی سایت" بهتازگی مطلبی منتشر کرده است که بر نگرانی کارشناسان مُهر تأیید میزند.
فضای مجازی اینروزها جایی است برای اعلام مواضع و نگرش های افراد مختلف به موضوعات روز جامعه این اعلام مواضع درمیان قشرهای مختلف جامعه وجود دارد و از رئیس جمهور تا عده ای از وزرا و فعالان رسانه ای و فرهنگی نیز در شبکه هایی چون توئیتر و اینستاگرام فعال هستند. در ادامه نگاهی داریم به مهمترین توئیت های برخی از فعالان فرهنگی در فضای مجازی تا ببینیم در هفته ای که گذشت این افراد مهمترین مواضع و دغدغه هایشان چه بوده است.
استاد گرانقدر شما مهدی نریمان جنگ نرم بودید و به موقع به خط زدید و رشادت آفریدید.
رئیس حوزه علمیه کشور گفت: ارائه تسهیلات ازدواج و کمک به درمان ناباروری از جمله اقدامات مهمی است که باید انجام بگیرد؛ چرا که نزدیک به 10 میلیون جوان در سن ازدواج و بیش از 2 میلیون زوج نابارور در کشور وجود دارد.
رئیس مرکز «صدرا» گفت: در سند ۲۰۳۰ منظور از تنوع فرهنگی تن دادن به پلورالیسم من جمله پلورالیسم دینی است که در این صورت هندو، بودایی و هر فرقه استعماریای با مسلمان شیعه دوازده امامی در یک سطح سنجیده میشود!
دبیرکل مجمع جهانی تقریب تأکید کرد: جامعه اسلامی هندوستان میتواند نقش بسیار مهمی در ایجاد وحدت و یکپارچگی در جهان اسلام ایفا کند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه جبهه مردمی نیروهای انقلاب برای صیانت از دستاوردهای انقلاب تشکیل شده است، گفت: ما اهداف والای امام(ره) را در معرض خطر میبینیم.
در فتنه سال 88، دشمنان نظام با طراحیهای پیچیده قبلی، صحنهای را آماده کردند تا از آن طریق، تجربه انقلابهای رنگی را در ایران تکرار کنند.
نشست«نفوذ فرهنگی،بایدها و نبایدها» با موضوع فرهنگی عمومی، باورهای دینی و مدیریت شهری شب گذشته 16 آذرماه با حضور وحید جلیلی در بجنورد برگزار شد.
ابوالقاسم طالبی، کارگردان سینما و تلویزیون در رابطه با دغدغهای که نسبت به استکبارستیزی و مسئله نفوذ دارد در فیلمهایش دارد، اظهار داشت: ما متعلق به نسلی هستیم که این نسل انقلاب کرده است و به انقلاب پایبند هستند؛ ما در فیلمهایمان به چیزهایی میتازیم که انقلاب به آنها میتازد.
کارگردان «یتیمخانه ایران» گفت: بعد از اکران فیلمی با موضوع خیانت شبکههای ماهوارههای، داخلی و حتی مطبوعات به گونهای اقدام به تبلیغ برای این اثر میکنند که گویی یک شاهکار هنری به شمار میرود.
شهریار زرشناس و ابولقاسم طالبی امشب در شبکه یک در برنامه ثریا «نفوذ فرهنگی» را بررسی و واکاوی می کنند.
حجت الاسلام پناهیان گفت: بنده از وزارت فرهنگ و ارشاد انتظار اثرگذاری مثبت در حوزه فرهنگ ندارم چراکه این وزارت از قبل از انقلاب برای بخش خاصی از هنر تاسیس شده است و در هیچ دورهای دغدغه مردمی در آن نبوده است.