محققان با بررسی نمونه خون افراد مبتلا به سل، به ارتباط غیرمنتظره ای با سرطان پی بردند.
آنتیبیوتیکها را سر ساعت و با دستور پزشک مصرف کنید زیرا آنها وقتی موثر هستند که غلظتشان در خون به مقداری مشخص رسیده و همان قدر باقی بماند
گزارش بار جهانی بیماریها در سال ۲۰۱۸ نشان میدهد که سالانه بیش از ۹ میلیون نفر مبتلا به سل میشوند که تقریباً ۱.۲ میلیون نفر بر اثر این مشکل بهداشت عمومی جان خود را از دست میدهند.
رئیس اداره کنترل سل و جذام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس آخرین تخمینهای سازمان جهانی بهداشت، میزان بروز سل در هر ۱۰۰ هزار نفر در ایران ۱۳ نفر است.
یک فوق تخصص بیماریهای عفونی کودکان به بیان توضیحاتی در حقوق علل افزایش میزان بستری کودکان و نوجوانان مبتلا به کرونا پرداخت.
مطالعه محققان نشان می دهد افراد دریافت کننده واکسن سل موسوم به "ب¬ث¬ژ" کمتر مبتلا به کووید ۱۹ شده و احتمالا آنتی بادی بیشتری در مقابله با این عفونت در بدن شان دارند.
استنشاق باکتری عامل سل یعنی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس میتواند باعث ابتلا به این بیماری شود.
عاقبت کرونا چه میشود؟ تهدید این بیماری تا کجا پیش میرود؟ تجربه میگوید مانند سایر بیماریهای واگیر، کرونا نیز سرانجام از پا درمیآید و دوره یکهتازی و همهگیریاش به پایان میرسد. تب کرونا نیز فروکش میکند.
این روزها و در بهبوحه شیوع بیماری کرونا، بیمارستان مسیح دانشوری خط مقدم مبارزه با این ویروس شده و پزشکان آن برای نجات جان بیماران، با جان خود معامله کردهاند، اما کمتر کسی میداند که داستان بیمارستان مسیح دانشوری از کجا شروع شده است.