روزنامه عبری زبان جروزالم پست اخیرا در مطلبی به پیشروی نیروهای ارتش و کمیتههای مردمی در استان مأرب پرداخته و نوشتهاست: شکست عربستان سعودی در مأرب خطر منطقهای را برای «اسرائیل» افزایش میدهد.
دور جدید تهدیدهای صهیونیستی-آمریکایی علیه ایران از حمله به کشتی «مرسر استریت» شروع شد که تهران را مقصر آن معرفی میکنند، اما عملیات پرچم دروغین اسرائیل به نظر میآید؛ باید دید آیا بایدن فریب میخورد.
اظهارات و ادعاهای نخ نما شده کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی درباره حادثه کشتی مرسر استریت ادامه دارد.
نخستین تصاویر منتشر شده از خسارات وارده به کشتی مرسر استریت که در خلیج عمان هدف حمله پهپادی قرار گرفت.
نیروی دریایی کشورمان قابلیتهای دفاعی خود را طی سالهای اخیر افزایش داده به گونهای که از این قابلیتها با عنوان تغییر دهنده موازنه قدرت یاد میشود.
مرکز عملیات تجارت دریایی انگلیس مدعی شد، کشتی این کشور در خلیج عمان با استفاده از یک دستگاه انفجاری مورد حمله قرار گرفته است.
۹۰ درصد جمعیت کشور عمان را مسلمانان تشکیل میدهند که از میان آنها، ۷۵ درصد اباضیه (یکی از مذاهب اسلام که از خوارج نشئت گرفته)، ۲۰ درصد اهل سنت و بین ۳ تا ۵ درصد شیعه هستند.
مردم کره جنوبی در اعتراض به همکاری نظامی کشورشان با ارتش آمریکا در خاورمیانه، مقابل سفارت این کشور در سئول تجمع کردند.
یک تحلیلگر سیاسی آمریکایی بر این باور است که هدف اصلی ایران روسیه و چین از برگزاری رزمایش در منطقه اقیانوس هند، محافظت از امنیت و ثبات منطقه بوده است.
آغاز رزمایش دریایی مشترک ایران، روسیه و چین در رسانههای بینالمللی نیز بازتاب گستردهای داشت بهگونهای که برخی از خبرگزاریهای مهم این رزمایش را «بیسابقه» و گسترده توصیف کردند.
سفارت ایران در ژاپن اعزام نیروهای نظامی این کشور به آبهای جنوبی ایران را موجب تأمین ثبات و امنیت منطقه ندانست.
یک نشریه آمریکایی در تحلیلی از توانمندیهای نظامی و دفاعی ایران تأکید کرد ایران کشور قدرتمند با توانایی تولید ابزارهای قوی است.
وزیر مشاور دولت سعودی در امور خارجه، در آخرین روز اجلاس «گفتوگوی منامه» باز هم به ایران تاخت و ضمن اتهامزنیهای همیشگی، خواستار تشدید تحریم ایران شد.