سیاهنماییهای پیوسته و پردامنه برخی اصلاحطلبان علیه نظام اسلامی به جایی رسیده است که اولا پا بر عقلانیت میگذارد و ثانیا صراحتا در مسیر طراحیهای آمریکا علیه ایران قرار دارد.
برخی رجال اصلاحطلب اصرار دارند که مردم ایران بدون هیچ اختیار عقلانی به راحتی ناامید، عصبانی و حتی مرتکب خشونت میشوند! همه باید بدانیم که این القاگری با هدف ایجاد "فتنه اقتصادی" صورت میگیرد.
جریان سیاسی خاص تقلا میکند تا با کتمان دستاوردهای نظام، تردیدآفرینی و سیاهنمایی، ایمان مردم به انقلاب اسلامی را بستاند. حرکتی که در دهه ۶۰ توسط منافقین انجام میشد.
معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات میگوید: مذاکرات آتی در وین باید بُرد - بُرد باشد و برای این که به بنبست نرسد، از همان جایی از سر گرفته شود که در دوره قبل متوقف شد.
"حسن روحانی" کدامین آینده را در پیش دارد؟ مثل هاشمی و احمدینژاد، پر حاشیه شدن یا رئیسجمهور سابقی که میتواند با حضور در مجامع سیاسی و رسانهای به تعمیق دولتداری در ایران بپردازد؟
یک چهره سیاسی اصلاح طلب عنوان کرد: در شرایط امروز به نظر می رسد اصلاح طلبان هم از منظر حاکمیت موجود و هم از نظر اقبال جامعه در شرایط افول هستند.
تنها چند ساعت پس از مناظرات انتخاباتی نامزدهای ریاستجمهوری؛ شاهد سیل بدگویی رجال ستادی اصلاحات علیه انتخابات و "مشارکت حداکثری مردم" بودیم.
در دولت روحانی برخی اقلام خوراکی تا حدود ۷۰۰ درصد افزایش قیمت داشته است. قیمت مسکن در ۸ سال اخیر حدود ۶۰۰ درصد افزایش داشت. خودرو حدود ۷۰۰ درصد گران شد و قیمت ارز نیز تا حدود ۷۸۰ درصد گران شد.
یکی از فعالان اصلاحطلب به تازگی برای توجیه ناکارآمدی شورای شهر و شهرداری اصلاحطلبان در تهران گفته است: به نظر من در این دوره شهرداری عمدتاً در حوزه فعالیتهای نرم افزاری گام برداشت!
اصلاحطلبان با وجود کارنامه مشحون از گرانی و ناکارآمدیِ دولت متبوعشان، اما از مردم انتظار دارند که در انتخابات ۱۴۰۰ دوباره طبق خواست آنها رفتار کنند!
رئیس جمهور فرانسه چندی پیش گفته بود «صنعت هسته ای اساس استقلال راهبردی فرانسه است»، اما همین دولت با گستاخی می گوید که ایران حق ندارد صنعت هسته ای داشته باشد.
یک فعال اصلاحطلب گفت: اگر حزب اعتدال و توسعه (نوبخت واعظی) از لاریجانی در انتخابات حمایت کنند، راه خود را از اصلاحطلبان جدا کردهاند.
اصلاحطلبان همچنان برای توجیه شکست سیاسی خود و مخدوش سازی رقابتهای انتخاباتی، به دنبال منفی بافی و اختلاف افکنی در مجلس یازدهم هستند.
تعداد معدودی از مدعیان اصلاحات، در اظهاراتی عجیبوغریب روحیه ضدآمریکایی مردم و مسئولان نظام را نشانه گرفتند و نشان دادند که نقشی جز جادهصافکنی و جری کردن آمریکاییها ندارند.
چه تضمینی وجود دارد که با پیوستن به FATF بهانه های آمریکا تمام شود؟! آیا آمریکا در گام های بعدی، توان موشکی، قدرت منطقه ای، حقوق بشر، قانون اساسی و...را به عنوان بهانه های جدید مطرح نمی کند؟!
"مغزهای فاسد" در کمین انقلاب اسلامی؛ چه کسانی بر خلاف هشدار رهبری اصرار دارند فساد در ایران ساختاری است؟!