ریحان یک گیاه معطر رایج است که خواص مختلفی برای سلامتی دارد که آن را به دلیل خواص تقویت کننده سیستم ایمنی اش مشهور می کند.
موسیر حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان و فلاونوئیدهایی مانند کورستین، ویتامین A، ویتامین C و مواد معدنی مهم از جمله گوگرد، پتاسیم و منگنز است.
در علم تغذیه، تضعیف خلقوخو یا کاهش اشتها در تابستان، کاملا طبیعی است و برای رها شدن از آن فقط کافی است تغییرات کوچکی در برنامه غذاییتان ایجاد کنید.
مصرف بادام باعث کاهش بیماریهای قلبی عروقی میشود.
علائم کمبود پتاسیم را با تغییراتی که در اجابت مزاج و حالات جسمی شما ایجاد می شود تشخیص دهید.
یک متخصص تغذیه گفت: سیب زمینی سرخ کرده باعث افزایش وزن، افزایش قند خون، دیابت و بیماریهای قلبی_عروقی میشود.
کم خونی، باعث به وجود آمدن مشکلات فراوانی مانند ریزش مو و شکنندگی ناخنها خواهد شد که با جذب آهن درمان میشوند.
استحکام استخوان به دو عامل اصلی مقدار توده یا تراکم استخوان و کیفیت استخوان بستگی دارد. پوکی استخوان باعث میشود که استخوانها ضعیف و شکننده شوند.
یک متخصص طب سنتی گفت: قارچ دارای خواص آنتی اکسیدانی بالایی است، اما بعضی افراد نباید آن را مصرف کنند.
میوه «به» برای درمان بیماریهای دیابت، فشار خون، قلبی و عروقی، سرطان، کبد چرب، کاهش استرس، اسهال و عفونتهای رودهای و ناراحتیهای چشم مفید است.
کارشناس نظارت بر فرآوردههای طبیعی سنتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: مصرف خود سرانه ویتامین دی باعث مسمومیت میشود.
«خرما» به عنوان یک میوه بسیار مفید دارای خواص مختلفی بوده و در درمان بیماریهای گوارشی، کمخونی، سرطانهای ناحیه شکم، رفع یبوست و اسهال، کاهش کلسترول و جلوگیری از پیری پوست بسیار مؤثر است.
مواد موجود در پرتقال ازجمله فیبر، پتاسیم، ویتامین C و کولین همگی به حفظ سلامت قلب کمک میکند.
یونانیان باستان معتقد بودند که جعفری یک گیاه مقدس است و برای تزئین مقبره عزیزان مرحوم شان از آن استفاده می کردند. استفاده از جعفری به عنوان یک گیاه گلدار نیز به تمدن روم بر می گردد .
پژوهشگران با بررسیهای گوناگون علمی به این نتیجه رسیده اند که برای درمان هر بیماری در بدن میتوان از یک میوه استفاده کرد.
درحال حاضر در کلانشهرهای کشور شاهد آلودگی هوا هستیم که تغذیه مناسب نقش بسزایی در به حداقل رساندن عوارض آن دارد.
پرخوری در شب یلدا بجز اختلالات سوءهاضمه به دلیل اضافه دریافت انرژی می تواند منجر به اضافه وزن و چاقی شود.
متخصص تغذیه گفت: گوشت بوقلمون، گوشت کاملی بوده و میتوان آن را جایگزین گوشت گوسفند کرد چرا که میتواند تمام مواد لازم و ضروری بدن را تأمین کند.
بدن انسان برای سالم ماندن به گروههای مختلف غذایی و ویتامینها نیاز دارد تا بتواند عملکرد خود را بهخوبی انجام دهد.
گروه نان و غلات به عنوان یکی از شش گروه اصلی مواد غذایی است که در طبقه اول هرم غذایی قرار دارد، از این رو این گروه بیشترین سهم تامین انرژی روزانه را بر عهده دارد.