زیتون، میوهای است که دارای خواص بسیار زیادی بوده و اثر مثبت آن در تامین سلامت قابل توجه است؛ به طوری که سودمندیهای فراوانی برای اعضای مختلف بدن دارد.
تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم نقش مهمی در حفظ سلامت قلب دارد از این رو با انتخاب هوشمندانه مواد غذایی میتوان خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داد.
روغن مناسب برای مزهدار کردن، تهیۀ سس سالاد یا سرخ کردن سبزیجات، متفاوت است.
بازرسان صمت کارگاهی را کشف کردند که در آن با اضافه کردن اسانس و رنگ روغن آفتابگردان را با بستهبندی جدید بهجای روغن ذرت و زیتون میفروختند.
اسید اولئیک موجود در زیتون با بهبود سلامت قلب در ارتباط است. برخی از مطالعات نشان میدهد که زیتون و روغن زیتون ممکن است فشار خون را نیز کاهش دهند.
رئیس شورای ملی زیتون از اُفت ۱۰ درصدی تولید زیتون خبر داد و گفت: امسال برآورد می شود که تولید زیتون به ۱۱۰ هزار تن برسد.
محققان پیشنهاد می کنند برای حفظ سلامت قلب بهتر است رژیم غذایی مملو از سبزیجات بخصوص لوبیا باشد.
برای پاکسازی ریه شما می تواند از رژیم غذایی سالم و خاصی استفاده کنید موادی همچون کلم و انگور،پسته وغیره که می توند برای شما در این رژیم بسیار مفید باشد.
مصرف شکلات تلخ تا حدودی برای از بین بردن چربیهای اضافی بدن مفید است، اما زیاد خوردن آن باعث بروز بیماری خواهد شد.
یک متخصص تغذیه گفت: اسید اولئیک موجود در روغن زیتون قابلیت اکسید شدن را دارد و برای سرخ کردنیهای طولانی مدت بسیار مضر است.
روغن زیتون سرشار از اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان است که موجب تقویت پوست سر و فولیکول مو میشود.
متخصص طب سنتی گفت: روغنهای زیتون، کنجد و کره طبیعی بهترین روغنها برای پخت مواد غذایی است.
زیتون ، میوه ای پرخاصیت که در رودبار ، جنوبی ترین شهر گیلان می روید.گیلان در مساحت و تولید زیتون، رتبه سوم کشور را دارد و زمان برداشت زیتون از شهریورماه آغاز و تا پایان آذر ادامه دارد.