شکنجه آنقدر در دستگاه مخوف امنیتی شاه متداول بوده که ساواک ابزار تخصصی و حرفهای برای این کار ساخته که آپولو و گیوتین انگشت از جمله این موارد بوده است.
پرویز ثابتی به دنبال سفید کردن مهرههای بهاییت در رژیم پهلوی است که آنها خدمات زیادی به شاه انجام دادهاند.
دیروز آخرین برنامههای شبکه منوتو پخش و بنابر اظهارات مدیران و کارمندانش، فعالیت این شبکه ماهواره ای به پایان رسیده است.
شبکه من و تو به عنوان یک مهره سوخته رسانهای تعطیل شد اما سئوالی که مطرح می شود، درباره بودجه هنگفتی است که برای این شبکه خرج میشد و از این به بعد، این بودجه صرف چه اقدامی میشود؟
مجریان شبکه منوتو برای جلوگیری از تعطیلی این شبکه شروع به گدایی از مردم کردند.
شرکتهای کسب و کار اینترنتی که در سال گذشته با جبههگیری اشتباه، با اغتشاش گران همراهی کردند، حالا در سوگ هموطنان در حادثه تروریستی کرمان، سکوت کردند.
تطهیر کیسینجر، هیولای جنگ و خونریزی توسط مدعیان اصلاحات از آنجا ناشی میشود که این طیف در نقش پادوی آمریکا در ایران کار میکند و طبعا با سیاستهای خصمانه این رژیم خونخوار علیه ایران همسو است. افزون بر این، امروز، پمپاژ یاس و ناامیدی و سانسور رویدادهای امیدآفرین مأموریت کاسبان یأس و ترس است.
محمدرضا کائینی نوشت: معرکهگیرانِ قدیم، هرگاه که در جعبه خویش مار نداشتند، برای ماندن در چشم خلقالله و ستاندن سکهای از آنان، از صندوق عقرب خشکیده، میآوردند! حالا حکایت شبکه منوتوست که به سراغ جلادِ فرتوت ساواک رفته است.
محمود جوانبخت، رماننویس و مستندساز کشورمان از بازنشر یک ویدیوی قدیمی از شبکه ضدایرانی منوتو توسط پرویز پرستویی حیرت کرده و آن را نشانه زودباور بودن این بازیگر دانسته است.
منوتو مدعی است که که در محرم امسال جمعیت زیادی حضور نداشته ولی ناخودآگاه با مطالب دیگر نقیض آن را منتشر کرد.
آشوبهای پاییز 1401 بیشتر جنبه امنیتی و فرهنگی داشت، اما اقتصاد کشور را نیز با خود درگیر کرد؛ از تحریم برخی شرکت ها تا دعوت به اعتصاب و دمیدن برخی برندها در آتش آشوبها و به نظر میرسد پلتفرمهای اینترنتی باز هم به دنبال ایجاد بحران هستند.
درحالی که اخبار اعتراضات فرانسه به تیتر یک رسانه های مطرح جهان تبدیل شده است، شبکه های ماهوارهای فارسی زبان این اخبار را سانسور کردند.
این روزها رسانههای معاند با استفاده از ابزارهای جنگ نرم در تلاش برای تفرقه افکنی میان خانواده هنر و فرهنگ ایران و دوقطبی سازی کاذب میان نظارت از سوی وزارت ارشاد یا از طرف صدا و سیما هستند. این گزارش تلاش برای شفاف سازی این موضوع است.
مدیر مسوول روزنامه هم میهن به جای طلبکاری، باید به افکار عمومی پاسخ دهد که خبرنگار این روزنامه چگونه و با مجوز چه کسی در دورههای جنگ نرم و عملیات روانی سازمان جاسوسی آمریکا شرکت میکرده است؟
مسموم کردن افکار مردم و تحمیل اضطراب شدید، چیزی کمتر از مسموم کردن جسم آنان نبود و این ظلم بزرگی بود که بعضی از رسانههای داخلی همسو با رسانههای دشمن به مردم تحمیل کردند.
کارزار وکالت ضربه بزرگی به بقایای خاندان پهلوی بود؛ این کارزار نشان داد که نه شاه مخلوع در ایران کوچکترین اهمیتی برای اکثریت مردم دارد و نه صفحات میلیونی سلبریتیها واقعی هستند.
سرود «سلام فرمانده» در سال 1401 غوغایی به پا کرد و با بیش از 300 اجرا در شهرهای مختلف، توسط کودکان به خصوص دهه نودیها و دهه هشتادیها همخوانی شد. اتفاق بزرگی که ژانر سرود مداحی را رونق داد و مورد تقدیر رهبر انقلاب هم قرار گرفت.
افراطیون اصلاح طلب و رسانههای ضدایرانی یک دستور کار مشترک دارند، تهیه پرونده های دروغین درباره نقض حقوق بشر در ایران و تحمیل تحریم علیه ملت ایران.
سال ۱۳۴۹ که پیکان ۱۸ هزارتومان بود حقوق یک کارمند رسمی در ماه ۲۰۰ تک تومانی یعنی دو هزار ریال بود. اگر میخواست پیکان بخرد باید حقوق ۹۰ ماه یعنی ۷/۵ سالش را پرداخت میکرد.