«نظارت راهبردی» مینویسد: آمریکا تصور میکرد با ترور سلیمانی به اهرم فشاری مقابل ایران دست پیدا میکند، اما این اقدام نامشروع عملاً اهرم فشاری علیه آمریکا و مقدمهای برای اخراج آمریکاییها از عراق شد.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: پرتاب ماهواره خیام به فضا، جدیدترین دستاورد هوافضای دانشمندان ایرانی برای اهداف صلح آمیز و برگ زرین دیگری در تاریخ افتخارات علمی ایران اسلامی است.
انجمن امنیتی اسپن با حضور مقامات آمریکایی و بینالمللی در آمریکا برگزار شد. سفر ولادیمیر پوتین به ایران، ارسال پهپادهای ایرانی به روسیه و احیای احتمالی برجام برخی از موضوعات گفتوگو در این نشست بودند.
حکومت آمریکا برای افزایش فشار و تحمیل خواستههای خود در مذاکرات به ایران، حلقههای رسانهای و اندیشکدهای خود را برای ایفای نقش پلیس بد به خط کرده تا ایران را مقصر تأخیر در احیای برجام نشان بدهند.
دولت بایدن فرصت بازگشت به توافق با ایران را داشت اما رویکرد شکست خورده ترامپ با عنوان «فشار حداکثری» را ادامه داد که موجب پیشرفت غنیسازی اورانیوم ایران بوده است.
یک مجله آمریکایی با اشاره به اهمیت به نتیجه رسیدن مذاکرات وین، خواستار ارائه امتیازهایی از سوی آمریکا به ایران شد.
اندیشکده معروف آمریکایی تصریح کرد حتی دموکراتهای آمریکا هم دنبال تعامل دیپلماتیک با ایران نیستند. «کوئینسی، حمایت دموکراتهای سنا از یک مصوبه تشدیدکننده تحریم و ضد برجام را سند ادعای خود توصیف کرد.
گفتم: رسانهها و مقامات غربی از شرایط سختی که آمریکا و اروپا با آن روبهرو شدهاند به شدت ابراز نگرانی میکنند.
یک نماینده مجلس سنای آمریکا یادآوری کرده که سیاست فشار حداکثری علیه ایران و از جمله ترور و خرابکاری علیه این کشور کارساز نبوده است.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه در یادداشتی تصریح کرده که بنا به درخواست این کشور برخی مفاد ضروری به متن توافق آتی وین برای اطمینان از همکاریهای تهران و مسکو در زمینه پروژههای هستهای اضافه شدهاند.
اگر دولت رئیسی بتواند گره کوری را باز کند که دولت قبل میان «حل مشکلات اقتصادی» و «برداشته شدن تحریمها» زده بود، گذر زمان در مذاکرات هستهای میتواند به نفع ایران تمام شود.
یکی از محورهای سیاست فشار حداکثری آمریکا به صفر رساندن صادرات نفت ایران بود. اما امریکا در اعمال این سیاست ناکام بود.