کارشناسان اقتصادی در گفتگو با سایت اقتصادی بلومبرگ پیشبینی کردند نرخ رکود اقتصادی و تورم در قاره اروپا بسیار بیشتر از پیشبینیهای قبلی خواهد بود.
روزنامه آلمانی در گزارشی به نرخ تورم روزافزون و بی سابقه در آلمان به عنوان چالشی برای خانوارهای این کشور اشاره کرد که بر اساس ارزیابی اقتصاددانان امیدی به کاهش آن و بهبود اوضاع در آینده نزدیک نمی رود.
بحران اوکراین میتواند پیامدهای بسیاری را برای اروپا در زمینههای مختلف از جمله اقتصادی به همراه داشته باشد.
اقتصادهای بزرگ جهان با توجه به افزایش قیمت نفت اکنون بر سر دوراهی حمایت از تقاضا برای افزایش رشد اقتصادی و یا اجرای سیاستهای انقباضی برای کنترل تورم قرار دارند.
جهش بهای انرژی در اروپا، موجب افزایش بهای قبض های برق از لهستان تا انگلیس شده به گونه ای که شهروندان این کشورها برای تامین هزینه ها تا پایان ماه، به شدت دچار مشکل شده اند.
با کاهش ارزش دلار و سوددهی اوراق قرضه خزانه داری آمریکا که افزایش تمایل سرمایه گذاران برای دارایی های ریسک پذیر را کاهش داد، قیمت طلا در معاملات امروز در محدوده ۱۸۰۴ دلار افزایش یافته است.
نگرانی از چشم انداز اقتصاد جهانی باعث ریزش شاخص های بورسی مهم شد.
تورم در منطقه یورو با اوج گیری به سطح پیشبینی نشده و غیرمنتظره که بالاترین سطح در ۱۳ سال گذشته بوده است، موجب پیدایش این پرسش شده که این تورم پس از برگزیت، تا چه مدتی ادامه خواهد یافت.
ارزش ارزهای دیجیتالی مهم افزایش پیدا کرد.
دادههای رسمی نشان داد که تورم منطقه یورو که در ماههای ابتدایی ۲۰۲۱ در حال شتاب گرفتن بود در ماه ژوئن افت کرده، در حالی که مازاد تجاری این منطقه در ماه می با کاهش صادرات آب رفته است.
انتظار میرود امروز بانک مرکزی اتحادیه اروپا برای خلق یوروی دیجیتال چراغ سبز بدهد.
بانک مرکزی اروپا با توجه به موج سوم کرونا همچنان مسیری طولانی برای بهبود اوضاع اقتصادی این اتحادیه را پیش بینی کرده است.
بانک مرکزی اروپا با توجه به وضع محدودیتهای قرنطینهای جدید، برنامه کمک کرونایی ۱.۳۵ تریلیون یورویی خود را ۵۰۰ میلیارد یوروی دیگر افزایش داد و آن را ۹ ماه دیگر تمدید کرد.
در حالی که کاهش ارزش دلار موجب تقویت بازار شده و در عین حال خوش بینی اقتصادی و امیدها به اتخاذ اقدامات محرک اقتصادی بیشتر افزایش اشتها برای ریسک پذیری و رشد شاخص های بورس را به دنبال داشته قیمت طلا امروز شاهد نوسان محدودی بود.
نخست وزیر اسپانیا درباره فروپاشی اتحادیه اروپا پیامد بحران کرونا هشدار داده و اعلام کرده است: اگر در اروپا هیچ همبستگی وجود نداشته باشد این اتحادیه در خطر است.
کرونا تا به حال به بسیاری از نهادهای مهم غربی از جمله ناتو، بانک مرکزی اروپا، پارلمان فرانسه، پارلمان آلمان، کمیسیون اروپایی و حتی مقر سازمان ملل در نیویورک هم نفوذ کرده است.
آمریکا و اروپا که برای اجرای استانداردهای FATF به ایران فشار میآورند، خودشان آن را اجرا نمیکنند.
بانـک مـرکزی اروپـا با انتشار بیانیـهای تصـریح کـرده است که هیچ یک از دادههای حساس اطلاعاتی این بـانک برای بـازارها، تحت تاثیر این حمله سایبـری قـرار نگرفته است.