زردچوبه ماده ضد سرطان است که بر مصرف آن در طب ایرانی تاکید شده است.
طی سالهای اخیر، کمتر ادویهای توانسته است مثل زردچوبه توجه همه را به خود جلب کند. زردچوبه یک ادویهی زرد طلایی است که گاهی به آن زعفران هندی نیز میگویند.
مصرف ادویههایی مانند دارچین و فلفل سیاه موجب سرعت بخشیدن به سوخت و ساز بدن و از دست دادن چربیهای اضافه میشود.
برخی از ادویهها در کنار عطر و طعمی که دارند موجب رفع سرد مزاجی بدن و بالا رفتن متابولیسم میشوند.
معرفی ۱۰ ادویه که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفیداست.
برخی از ما گمان میکنیم ادویه جات و سبزیهای خشک هیچ زمانی خراب نمیشود و میتوان آنها را به مدت طولانی نگهداری کرد، ولی این چاشنیهای پرکاربرد نیز ممکن است روزی خراب شوند.
ادویه جات میتواند نقش مهمی در طعم بخشیدن به غذاهای شما بازی کند اما این مواد طبیعی قادرند در مواد مراقبت پوست نیز به کار روند.
آب زردچوبه به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد میتواند برای مقابله با بیماری هایی مانند آرتروز بسیار مؤثر باشد و روند حتی پیشرفت آلزایمر را کُند کند.