یکی از بزرگترین وظایف علما و روحانیون بهویژه کسانی که قبل از انقلاب دستی در مبارزه دارند، مقابله با اندیشههای منحطی است که تبلیغ ترویج آن موجب اضمحلال انقلاب می شود.
کسانی که وظیفه تولید و تأمین منابع قدرت ملی را فراموش کردند و نمیخواهند مشارکتی در این امر دینی و ملی خطیر کنند به طور اجتنابناپذیر در پروژه «آنتی تز انقلاب» نقشآفرینی میکنند و...
ماجرای تکرار جنگ خیابانی اصلاح طلبان در ۳۰ خرداد نیز از آن دسته از روایتهایی است که رونوشتی مبتذل از یک واقعه شرورانه است.
سالن جلسات هیئت دولت در ساختمان شهید رجایی در روز 10 اردیبهشت ماه میزبان جمعی خاص و جلسهای مهم بود؛ نشستی که ترکیب میهمانانش در طول سالهای اخیر کمتر بصورت یکجا دیده شده است؛ افرادی از جناح چپ سنتی گرفته تا راست مدرن و از اصولگرای تحولخواه تا جبهه پایداری.
وقتی آمریکا جنگ شناختی راه میاندازد، ابزارش را هم دارد. بهعنوانمثال حجاریان فردی بهظاهر انقلابی در دهه ۵۰ است که پس از پیروزی انقلاب در نهادهای امنیتی بالا میآید.
میان رفقای قدیمی شکر آب است، بنا به قاعده قدیمی چریکها در میدان جنگ یا با ما هستی یا علیه ما!
سیلی نزدن به تحریمکنندگان انتخابات ۱۴۰۰ عواقبی ناتمام دارد. مثل اقدام اخیر حزب چپ مجمع ایثارگران، از احزاب تحریمگر که رسما اقدام به پراکندن ناامیدی در قالب یک بیانیه کرده است.
بیانیه صادره به نام مجمع روحانیون و «مجمع محققین»، در حالی ژست انتقادی و طلبکارانه دارد که این طیف،دستاندرکار اداره ۴ دولت از ۵ دولت بودهاند.
اگر چه «اعتماد به نفس» جزو فضایل و عامل پیشبرندهای در امور انسانی و تشکیلاتی و اجتماعی محسوب میشود اما آنگاه که با بیمسؤولیتی و خودبزرگبینی تعویض میشود، جای خود را به چیزی غیر از فضیلت میدهد.
دو گروه حامی دولت سابق و متهم در ایجاد فتنه سبز، به جای عذرخواهی از خیانتهایی که در حق ملت ایران مرتکب شدهاند، ژست طلبکاری گرفتند.
دو پوست موز زیر پای حجاریان است. از یکسو برای فتنه اقتصادی نباید به قوت اقتصادی ایران اشاره کند. از سوی دیگر اما با جای گرفتن قدرت ایران در تعریف "هژمونی" که منبعث از قوت اقتصادی و نظامی است چه کند؟!
افراطیون اصلاح طلب بانی اصلی مشکلات موجود هستند. این طیف بدون اشاره به نقش خود در ایجاد مشکلات موجود، با سیاه نمایی و القای بن بست در امور کشور، آینده ای سیاه و تاریک را ترسیم می کند.
محمود میرلوحی به تازگی در اظهاراتی مدعی شد که اصلاحطلبان هرگز از پشتیبانی حاکمیتی برخوردار نبودهاند و همواره روی پای خودشان ایستادهاند!
عضو مجمع روحانیون مبارز: از عملکرد اژه ای شگفت زده شده ام
محمدعلی ابطحی از فعالان سیاسی اصلاح طلب گفت: تجربه مخبر در ستاد اجرایی فرمان امام، علاوه بر پاکدستی و پُرکاری، نگاه به داخل و تواناییهای داخلی است.
عضو حزب اعتماد ملی گفت:اصلاحات به معنی اپوزیسیون نیست که همیشه آن را در جایگاه منتقد بنشانیم و انتظار داشته باشیم فقط مقابله کند و دست روی نقاط ضعف بگذارد.
جریان اصلاحات به هیچ عنوان نمی تواند از تابلوی دفاع از جمهوریت استفاده کند. دروغ تقلب در سال ۸۸ و دروغ اختیارات محدود از سال ۹۲ تاکنون، صلاحیت دفاع از جمهوریت را از این جماعت سلب کرده است.
جریان تندرو اصلاحات معتقد است که اصلاحات صندوق محور مرده است. اصلاحطلبان رادیکال با سرزنش افرادی که پای صندوق رفته و رأی دادهاند؛ معتقدند که دیگر دوران رای دادن تمام شده است.
رئیس دفتر رئیسجمهور روحانی که عضو شورای مرکزی حزب اعتدال و توسعه است در اظهاراتی مغایر با دموکراسی و منطق سیاست اظهار کرده است که حزب متبوعش نامزدی در انتخابات ندارد!
برخی چهرههای جناح چپ به دلیل "مهجوریت عقلانیت" هنوز متوجه نیستند که چالشهای سیاسی در بهار دموکراسی یعنی "انتخابات" یک پدیده طبیعی و حتی موجب قوام نظام سیاسی است نه سبب آبروریزی!