ایران هنوز از «نفرین نفت» خلاصی نیافته و به درجاتی، وابسته به این نعمت خداداد است. اتکا به نفت و اکتفا به خام فروشی آن، فرصت توسعه پایدار را در ایران ضایع کرده است و معیشت مردم را به عاملی پیچیده و بیرون از اختیار دولت ها پیوند زده است.
سید ابراهیم رئیسی در طول یک سال گذشته ۶ سفر خارجی انجام داد و این سفرها نشان میدهد، دولت سیزدهم با حرکت در «ریلِ جدید» برنامه خود را در حوزه سیاست خارجی دنبال میکند.
آمریکا به همراه انگلیس، فرانسه و آلمان پای ثابت جنایت در منطقه غرب آسیا هستند. از تجهیز صدام به سلاح شیمیایی تا حمایت از داعش و جنایت علیه مردم یمن تا اعمال تحریم های ظالمانه علیه مردم ایران.
هدف اصلی دولت آمریکا در سیاست خارجی و از جمله در مواجهه با ایران، امتیازگیری یکطرفه و به عبارتی «ارائه وعده های نسیه در مقابل اقدامات نقد» است.
بخشی از جریان اصلاح طلب و رسانه های منتسب به این طیف، دقیقا در پازل دشمن بازی کرده و با دمیدن بر تنور تفرقه افکنی، در حقیقت چاقوی عناصر تکفیری را تیز می کنند.
اشخاصی که رسانه های اصلاح طلب به عنوان الگوی دیپلماسی و میدان معرفی می کنند، هم تأمل برانگیز است و هم مضحک.
کارشناسان معتقدند که دولت های یازدهم و دوازدهم(دولت اول و دوم روحانی)، در حقیقت «دولت سوم و چهارم اصلاحات» و به عبارتی «دولت سوم و چهارم خاتمی» بود.
جریان غربگرا همچنان اصرار دارد که همه امور را به برجام و تحریم ها گره زده و احیای برجام را به عنوان راه حل همه مشکلات معرفی کند.
اجرای سند جامع همکاریهای ایران و چین تیتر نخست اغلب روزنامههای امروز بود.
در دولت رئیسی، کشور دیگر ویدئو کنفرانسی اداره نشده و حرف درمانی پایان یافته و رئیس جمهور و هیات دولت در میان مردم بوده و همین امر تغییرات مهمی را در مدیریت امور کشور رقم زده است.
طیفی که در سالهای گذشته آب خوردن مردم را هم به برجام ربط داده بود،حالا زاینده رود را به سیاست خارجی مرتبط کرده است.
طیف تندروی اصلاح طلب دقیقا هماهنگ با دستورالعمل دشمن، اصرار دارد تا ایران گام به گام بهانه های آمریکا را رفع کند. این اقدام بیش از آنکه ناشی از غفلت و سهل انگاری باشد، رنگ و بوی خیانت دارد.
جریان اصلاح طلب از کارنامه مجلس یازدهم هراس دارد. به همین منظور رسانه های این طیف به صورت روزانه و مستمر مجلس را آماج حمله و تخریب قرار می دهند.
دولت روحانی در ۸ سال گذشته رویکرد «بهانه زدایی از آمریکا و اروپا» را صدر اقدامات خود قرار داد. این روش موجب شد که علیرغم بتن ریزی در قلب راکتور هسته ای، تحریم ها تقریبا دو برابر شود.
جریان اصلاحات اخیرا بیانیه ای ۷ بندی تحت عنوان «نگرانی جبهه اصلاحات ایران از روند سیاست خارجی و دیپلماسی هسته ای» را منتشر کرده است.
دولت سیزدهم در پی آن است تا سفره مردم و اقتصاد کشور را از مذاکرات هسته ای و برجام جدا کند. این اقدام بسیار مهم و کارشناسی، با سنگ اندازی و مانع تراشی بانیان وضع موجود مواجه شده است.
دشمن در پی تعمیم برجام به توان موشکی و قدرت منطقه ای ایران است و افراطیون اصلاح طلب در داخل با این نقشه ضدایرانی همراه شده و در پی عادی انگاری آن هستند.
معاون تحقیقات مؤسسه واکسن و سرمسازی رازی درباره آخرین وضعیت صدور ۲۰ میلیون دوز واکسن رازی و همچنین واکسن ویژه دانشآموزان توضیحاتی را ارائه کرد.
دولت سیزدهم در شرایطی کلید پاستور را تحویل گرفته که متوسط رشد اقتصادی ۸ ساله دولت روحانی فقط ۱.۲ درصد بود که کمترین رقم بین دولتها است.
سخنگوی پروژه تولید واکسن کوو پارس رازی به بیان توضیحاتی در خصوص آخرین وضعیت این واکسن پرداخت.