همه انواع فلفل ها شرایط کاشت و برداشت یکسان دارند. البته فلفل های تند، کمی دیرتر رشد می کنند و به دمای هوای گرم تر نیاز دارند.
گروهی از زنان بنگلادشی در حال دسته بندی فلفل قرمز از هکتارهای پوشیده شده از فلفل پس از یک هفته خشک شدن زیر آفتاب هستند./عکس: Shutterstock
اقتصادنیوز: فلفل، ماده غذایی با مقدار فراوان ویتامینهای A،C ،E ، K و B۶ است.
سرفه در بیشتر مواقع از ماه آبان شروع می شود و بسیار زجر آور است مخصوصا در شب بیشتر نمود پیدا می کند در این مقاله به درمان سرفه می پردازیم.
وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه در گفت وگوی تلفنی بر حل مشکل صادرات برخی اقلام کشاورزی ایران به روسیه تاکید کردند.
روستای بیزه از توابع بخش مرکزی شهرستان داورزن غربیترین نقطۀ استان خراسان رضوی با ۳۰ کارگاه فلفل کوبی فعال به عنوان قطب فلفل کشور شناخته شده است.
تصویر هوایی جالب از کشاورزان در حال خشک کردن فلفل قرمز در استان " گویژو" در جنوب غربی چین/عکس: Sipa Asia
برخی از مواد خوراکی که به راحتی در دسترس هستند به کاهش خطر لخته شدن خون کمک میکنند.
یک متخصص تغذیه، گفت: افرادی که خواب کافی، راحت و با کیفیت ندارند به دلیل نقص سیستم ایمنی بیش از سایرین در معرض ابتلا به انواع بیماری ها و ویروس ها هستند.
بخاطر قلبتان فلفل قرمز بخورید نتایج تازهترین بررسیها حاکی از آن است، مصرف فلفل قرمز به میزان 4 بار در طول یک هفته احتمال ابتلا به حمله قلبی را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
محققان در بررسیهای اخیر خود دریافتند، مصرف بیش از اندازه فلفل قرمز ریسک بروز آلزایمر را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد.