گفت: آقای فیاض زاهد یکی از مدعیان سینهچاک اصلاحات طی مقالهای در روزنامه زنجیرهای اعتماد، نوشته است حداکثر اختیارات دولت بین ۱۵ تا ۲۰ درصد است!
در «دولتِ اصلاح طلبان» - دولت سوم و چهارم خاتمی- توزیع غیرکارشناسی و توهین آمیز سبد کالا منجر به کشته شدن ۲ تن از هموطنانمان شد. آیا این نشانه تدبیر و امید بود!؟
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امامِ منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است.
دغدغه های اصناف از افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران، مقولات مهمی هستند که دولت بایستی برای جلوگیری از گرانی بیقاعده به آنها توجه کند.
روحیه وابستگی و عدم استقلال و نگاه ارباب-رعیتی طیف تندروی اصلاح طلب به آمریکا، موجب می شود که این طیف یکروز علیه طالبان موضع میگیرد و روز دیگر طالبان را به عنوان الگو انتخاب می کند!
یکی از فعالان اصلاحطلب در اشاره به تحلیلهای اطلاعاتی آمریکا در قبال جنگ اوکراین گفته است: شفافیت آمریکا در جنگ اوکراین به اثبات رسید. همانطور که این شفافیت در حمله به عراق هم رعایت شد!
افراطیون اصلاح طلب و از جمله اعضای حزب اتحاد ملت- تابلوی جدید حزب منحله مشارکت- در سال ۸۸ مشارکت ۸۵ درصدی مردم در انتخابات را به آشوب خیابانی و التهاب چندین ماهه بدل کردند.
آیا پیاده روی ظریف و کری و گفت و گوی تلفنی روحانی و اوباما و گفت و گوهای عراقچی و وندی شرمن و...به معنای مذاکرات مستقیم و بدون واسطه نبود!؟ نتیجه چه شد!؟ تحریم ها به تاریخ پیوست!؟
جریان اصلاح طلب پس از انقلاب حداقل 34 سال در مناصب ارشد تقنینی و اجرایی حضور داشته و بانی اصلی کارنامه دولت روحانی است.
جریان اصلاح طلب با هجمه به سفرهای استانی و جوان گرایی و روحیه انقلابی، نسخه انفعال در برابر آمریکا و اعتماد به مدیران خسته و تکنوکرات را می پیچد.
خوی اشرافیگری و نگاه ارباب- رعیتی به مردم، یکی از مصادیق بارز رفتار بخش قابل توجهی از اصلاح طلبان است.
جریان اصلاح طلب این روزها بجای آنکه برای رفع مشکلات مردم و بهبود اوضاع و پیشرفت کشور به میدان بیاید، همچنان مشغول نمک پاشی روی زخم مردم و دهن کجی به دموکراسی و مردم سالاری است.
اگر تعامل با آمریکا، برای مردم ایران رفاه ملی در پی داشت، در این ۸ سال آنچنان رونق اقتصادی در کشور ایجاد می شد که دیگر مردم هیچ نیازی به پول یارانه احساس نمی کردند.
مشاور وزیر پیشین صمت (شریعتمداری) و رئیس سازمان برنامه و بودجه در پوشش «استاد دانشگاه» و «فعال سیاسی» میگوید اصلاحطلبان مطالبات اقتصادی مردم را پیگیری کنند.
یکی از افراطیون فعال در فتنه سبز با اشاره به انزجار مردم از عملکرد طیف متبوع خود، نوشت: زمانه، زمانه ما نیست.
یک فعال سیاسی اصلاحطلب در اظهاراتی تأکید کرد: "عارف" ساکتترین نماینده تاریخ پارلمان ایران است.
عدم اجرای حکم قصاص نجفی، نشانه ای از حرکت در مسیر توسعهیافتگی و بلوغ ایران است. این یعنی اگر حکم قصاص نجفی اجرا شود، مصداق عدم بلوغ و عدم توسعه یافتگی در ایران است!
سوال اساسی که مطرح می شود این است که اصرار محمد شریعتمداری به گرد آوردن چهرههای سیاسی رادیکال با سوابق منفی امنیتی را که هیچ برجستگی علمی و تخصصی خاصی هم ندارند، در زیرمجموعه خود چه دلیلی دارد؟