علیرضا علوی تبار از نیروی های فکری جریان اصلاحات بر این باور است که این جریان به بن بست رسیده است.
برخی رجال اصلاحطلب اصرار دارند که مردم ایران بدون هیچ اختیار عقلانی به راحتی ناامید، عصبانی و حتی مرتکب خشونت میشوند! همه باید بدانیم که این القاگری با هدف ایجاد "فتنه اقتصادی" صورت میگیرد.
هدف آشوب سازان آن بود که با آتش زدن چادر کشاورزان اصفهانی؛ آنها را به سطح شهر کشانده و با بسته شدن شریانهای خیابانی فرصت برای فاز دوم عملیات (با رمز شورش از اصفهان تا خوزستان) محیا شود.
بی صداقتی با مردم و بی احترامی به افکارعمومی یعنی وقتی خودمان در قدرت هستیم، بعد از ۸ سال مدعی شویم که هنوز برای ثمردهی وعده ها زود است و باید حداقل ۱۶ سال صبر کنید!
اخیراً نقل شده است که بهزاد نبوی از اصلاحطلبان دل گیر است، رئیس ناسا گفته است که دیگر چپ مدرن و سنتی جواب نمیدهد و بنا را باید بر مردی و نامردی میان اصلاحطلبان گذاشت.
جریان اصلاح طلب اصرار دارد که روند خسارت بار سیاست خارجی دولت روحانی در دولت سیزدهم نیز ادامه یابد. به نظر شما، این اصرار صرفا نشانه سهل اندیشی است؟!
نماینده مجلس دهم و فعال اصلاح طلب معتقد است امثال علوی تبار جز هزینهسازی چیزی برای اصلاحطلبان ندارند و براندازان باید تسویه شوند.
روزنامه شرق نوشت:تکلیف نهاد اجماعساز اصلاحطلبان که برای انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ تشکیل شده بود، وضعیتی نامعلوم دارد.
پس از اختلافات عمیق میان احزاب اصلاحطلب بر سر نحوه ورود به انتخابات 1400 که در نهایت به شکست سنگین این جبهه در انتخابات شورای شهر و ریاست جمهوری منجر شد، علوی تبار یکی از برجسته آن، استعفا کرد.
سعید حجاریان اخیراً در یک توییت نوشت: "اصلاحات صندوقمحور مُرد"! این جمله به معنی روی آوردن رجال هسته سخت اصلاحات به آنارشیسم و خشونت علیه نظام و مردم است.
برخی چهرههای جناح چپ به دلیل "مهجوریت عقلانیت" هنوز متوجه نیستند که چالشهای سیاسی در بهار دموکراسی یعنی "انتخابات" یک پدیده طبیعی و حتی موجب قوام نظام سیاسی است نه سبب آبروریزی!
دبیر کل گروهک آمریکایی نهضت ازادی پس از بیانیه جبهه اصلاحات در نداشتن نامزد انتخاباتی به صحنه آمده و اعلام کرد؛ نظام در آستانه بازگشت به دهه ۶۰ قرار دارد.
گویا از نگاه اصلاحطلبان، اینکه در راکتور هستهای بتن بریزیم و طرف مقابل در پاسخ به این بتنریزی، تحریمهای جدید علیه ایران وضع کند، مصداق ارتباط سالم با دنیاست.
روز به روز تعداد بیشتری از اصلاحطلبان برای کاندیداتوری در انتخابات ۱۴۰۰ احساس تکلیف میکند،جالب اینجاست که این طیف اصلا برای پاسخگویی درباره عملکرد دولت و پذیرش مسئولیت، هیچ احساس تکلیفی نمیکند.
اختلاف درونی در میان اصلاحطلبان به این سادگی ها تمام نمی شود؛ حذف شدگان از لیست پدرخوانده (نوری) و صاحب اختیار قدیمی (خاتمی) به این سادگی ها از صحنه بیرون نخواهند رفت.
"از مردم عذرخواهی میکنیم ولی نه بهدلیل گرانی، بلکه به این دلیل که روحانی گاهی در مقابل حاکمیت کوتاه آمده است"! محتوای این جمله اخیراً توسط یکی از چپهای ستادی بیان شده است.
یک عضو حزب کارگزاران سازندگی در انتقاد از تحریم انتخابات مجلس یازدهم از سوی چپها گفت: اصلاحطلبان خودشان به استقبال حاشیهنشینی رفتند.
طیف اصلاح طلب که خود بانی اصلی وضع موجود اقتصادی در کشور است، مردم و به خصوص قشر ضعیف جامعه را صرفا به عنوان یک طعمه برای «سیاهی لشکرِ آشوب های خیابانی» می بیند!
سردبیر روزنامه توقیف شده صبح امروز، مردم ایران را منفیباف، خودخواه و سرشار از نفرت و خشم توصیف کرد.
«دستِ اصلاح طلبان خالی است»؛ نه دولت روحانی، نه لیست امید مجلس دهم و نه شورای شهر و شهرداری تهران، هیچکدام کارنامه قابل قبولی برای عرضه به افکارعمومی ندارند.